Skip to main content

Trykk og betal med Microsoft Wallet for Windows 10 mobiltelefon

Trykk og betal med Microsoft Wallet for Windows 10 mobiltelefon

Geoffrey Carr

Med den økende bruken av mobiler, ble shopping og betaling gjennom mobiler også økt. Men vi må alltid sørge for at slike mobiltransaksjoner må være sikrere. Mange av de øverste organisasjonene bruker lønn gjennom mobilteknikker. På samme måte gir Microsoft det det som brukerne betaler å bruke ved å introdusere Microsoft Wallet til Windows 10 Mobile. Basert på tilbakemeldinger fra kunder har Microsoft kommet opp med dette Trykk og betal funksjonen for Microsoft Wallet og transaksjonen skjer på en sikker måte. La oss se funksjoner i Microsoft Wallet og hvordan du bruker den.

Microsoft Wallet

Microsoft Wallet fungerer sammen med Windows 10 Mobile. Du må ha appen installert i Windows 10-mobilen din og logg inn med din Microsoft-konto. Deretter legger du til kort og du er god å gå.

Betal uten fysisk kort

Microsoft Wallet gir deg det praktiske med et kredittkort som om du har et fysisk kort. Når du vil betale via Microsoft Wallet, kan du åpne kortet på mobilen og trykke på den. Du kan bruke dette der du noensinne ser kontaktløs betalingsterminal eller Microsoft Wallet-logoen.

Legg til mange kort i en app

Med Microsoft Wallet kan du legge til så mange kredittkort og debetkort du vil ha. Du kan til og med lagre tredjepartskort, tilbudskort, rabattkort og mye mer. Mens du kjøper, kan du velge hvilket kort du vil ha. Bare sveip med fingeren for å bytte kort mens du kjøper.

Spar belønningskort også

Bortsett fra å lagre kreditt- og debetkort, kan du også lagre medlemskap og belønne kort for restauranter, biblioteker, helseklubber og mye mer i Microsoft Wallet. Ethvert kort med strekkode kan lagres som det kan skannes med telefonen.

Hvordan foretar du betaling med Microsoft Wallet?

Når du klikker for å foreta betaling, sender Microsoft Wallet deg et transaksjonsnummer og et kryptert sikkerhetsnummer som bare fungerer for den transaksjonen, personen og enheten. Senere PIN-kode for betalingen vil være den du bruker til å låse opp telefonen din.

Microsoft Wallet deler ikke informasjon om kreditt- og debetkort. Så det er ikke nødvendig å bekymre seg for tap av konfidensiell informasjon.

Ikke noe problem, selv om telefonen er tapt

Du trenger ikke å bekymre deg, selv om telefonen er tapt. Kort som er lagt til i Microsoft Wallet, har ingen tall, og selv om noen ønsker å betale, må de ha PIN-koden som du bruker til å låse opp telefonen din. Videre kan du finne den tapte telefonen på kartet, låse den eller slette den helt.

Når begynner du å bruke Microsoft Wallet? Hvis du har noe å legge til, vennligst del med oss ​​gjennom kommentarer.

Kilde: Microsoft.

I tilfelle du ønsker å sjekke ut alternativene, her er en liste over noen av de beste mobile lommebøker i India.

Relaterte innlegg:

  • Liste over de beste mobile lommebøker i India for å foreta elektroniske betalinger
  • Hva er EMV-kort: Chip & Pin og Chip & Signature Cards
  • Hvordan bruke Paytm til å foreta elektroniske betalinger og overføre penger
  • Digitale lommebøker til din Windows Mobile Phone
  • Legg til, Rediger betalingsmetode, Fjern kredittkort i Windows Store i Windows 10

Link
Plus
Send
Send
Pin