Skip to main content

MultCloud lar deg administrere flere sky-kontoer og stasjoner

MultCloud lar deg administrere flere sky-kontoer og stasjoner

Geoffrey Carr

Har du mange cloud storage-kontoer? Klubb dem opp på ett sted for å redusere tidsspill som skyldes at du logger deg på forskjellige kontoer. Cloud-tjenester spiller i dag en svært viktig rolle i våre liv. Vår telefon, PC, bærbar PC og andre personlige eller profesjonelle enheter er koblet til og synkronisert med skygtjenester og clubbing dem alle på et enkelt sted er som å bringe alt i nærheten av oss selv. Med skyttjenester kan du lagre en fil fra kontoret og fullføre arbeidet når du kommer hjem.

En enkelt bruker i dag har flere kontoer for skygtjenester. Han bruker DropBox, SkyDrive, GoogleDrive og andre tjenester til å lagre sin informasjon i skyen, da det gir en rekke fordeler til brukerne. Når det er sagt, er det en skremmende oppgave å styre to eller flere skyvestasjoner fra et enkelt sted. Du må administrere dem individuelt. Prøve MultCloud.

MultCloud

MultCloud er et cloud aggregator verktøy som gir friheten til å koble til flere kontoer fra et enkelt sted. Enda viktigere, den gratis webtjenesten har den medfødte muligheten til å kopiere filer fra en skylagringskonto til en annen, uten å måtte laste den ned på skrivebordet og deretter laste det opp til ønsket tjeneste. Det er en gratis webtjeneste som lar deg betjene dine forskjellige skygtjenester på ett sted og forbedrer skyopplevelsen.

For å begynne å bruke denne gratis tjenesten må du først opprette en MultCloud-konto, som du kan logge på med forskjellige skygtjenester. Under min korte tid med søknaden fant jeg det å være enkelt og nyttig. Prosessen med å registrere deg for tjenesten er ganske enkel og rask. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn e-postadressen, passordet og du er klar til å bruke tjenesten. Din konto er aktiv!

Når du er ferdig, presenteres du med et rent grensesnitt. Det ser ryddig ut. Du kan se tjenestene det gratis webprogrammet støtter. Det inkluderer kjente navn som,

 1. Eske
 2. Dropbox
 3. Google
 4. SkyDrive
 5. SugarSync
 6. AmazonS3

Du må bare begynne å bruke tjenesten for å koble til flere kontoer. Her valgte jeg Google! Hvis tjenesten vil ha tilgang til grunnleggende informasjonen din, må du tillate det.

Deretter overfører filer uten at de skal laste ned eller laste opp lokalt.

Gjør det samme med andre tjenester. Alle mappene dine vises i et sidebjel til venstre for tjenesten i riktig rekkefølge.

MultCloud støtter Skydrive, Google Disk, DropBox, Amazon S3, Box og SugarSync. Du kan legge til så mange kontoer du vil, men de skal være en av de nevnte ovenfor. Den støtter opplasting og nedlasting av filer, og det lar deg til og med lage mapper. I tillegg til disse funksjonene kan du også slette filer, og MultCloud støtter kjernefunksjoner som Klipp, Kopier og Lim inn også. Omdøping av filer er også mulig.

MultCloud er en sikker plattform med gode sikkerhets- og GUI-funksjoner. GUI er sterkt designet for å gi deg Explorer-følelsen, og søkefeltet lar deg finne filene dine på tvers av nettskyene dine. For Google Disk, DropBox, Skydrive og Box må du autentisere ved hjelp av autentiseringsdialogen som er opprettet av MultCloud, men for SugarSync og Amazon S3 må du skrive inn legitimasjonene dine på forhånd. For SugarSync, trenger du e-postadressen og passordet du bruker mens du logger inn på SugarSync og for Amazon S3 må du angi navnet på bøtte, tilgangsnøkkel og hemmelig tilgangsnøkkel.

Husk, MultCloud lagrer ikke filene eller passordet på serveren, men de hjelper deg bare å koble dem alle sammen. MultCloud er helt sikker da den overfører dataene dine ved hjelp av 256-biters AES-kryptering, som er hundre prosent effektiv og sikker i alle termer.

Administrer flere sky-kontoer

MultCloud er en utmerket webtjeneste og er en flott tidsbesparende, slik at du kan klage dine personlige og kontobyte kontoer på et enkelt sted og få tilgang til dem ved hjelp av en enkelt MultCloud login. Den er nyttig, kommer med et intuitivt webgrensesnitt og har flotte funksjoner. Støtte for alle de populære plattformene gjør det enda bedre.

Tidligere var navnet på tjenesten 'DropInOne', men ble endret til 'MultCloud' på grunn av noen konfliktproblemer med Dropbox. En ting jeg la merke til, mangler programmet støtte for mobilapplikasjoner. Dessuten kan den ikke redigere .doc og .txt-filer fordi den ikke har avanserte innebygde redigeringsfunksjoner - likevel et nyttig verktøy samlet!

Klikk her å gå til MultCloud. Gi det en prøve, og gi oss beskjed om hva du synes om denne gratis tjenesten. Du kan også bruke MultCloud Chrome-nettleserutvidelsen for å gjøre det enklere.

OPPDATERING 17. MARS 2014. Multcloud har blitt oppdatert med følgende nye funksjoner:

 1. Legg til FTP til Multcloud
 2. Legg til WebDav til Multcloud
 3. Legg til menyalternativet "Kopier til"
 4. Logg inn med Google og FaceBook-kontoen.
 5. Brukergrensesnittet forbedret: Lettere å bruke.

OPPDATERING 11. oktober 2016. MultCloud 4.0 lar deg nå:

 1. Legg til Cloud Sync Service, inkludert 8 synkroniseringsmetoder
 2. Støtter OneDrive for Business, Dropbox for Business og Egnyte.
Link
Plus
Send
Send
Pin