Skip to main content

Windows Store Programbehandling: Avinstaller programmer raskt

Windows Store Programbehandling: Avinstaller programmer raskt

Geoffrey Carr

Windows Store Apps er ekstremt enkle å installere på Windows 10 / 8. Bare gå til butikken, finn en app som ser interessant ut, og klikk installer. Det er ganske enkelt å avinstallere Windows Apps, fordi man bare må høyreklikke på den og velge Avinstaller fra hurtigmenyen. AppxManager Windows Store Application Manager er en tredjeparts fri programvare, som lar deg enkelt se, starte og avinstallere Windows Store-applikasjoner i Windows 10 / 8.1.

Windows Store Application Manager

Verktøyet lar deg avinstallere Windows 8 Apps på den enkle måten. For å bruke dette verktøyet, besøk lenken som er gitt nedenfor, på slutten av artikkelen og klikk på Last ned-knappen. Søknaden er lett i vekt på bare 826 kB.

Etter installasjonen viser verktøyet alle Windows Store-apper under to kategorier:

  1. System
  2. Annen

Programmet mottar informasjon om alle Windows Store-applikasjoner som er installert på datamaskinen, og viser dem i tabellen som lar deg sortere apper i riktig rekkefølge for brukeren til alle kolonnene.

Den viser følgende informasjon:

  1. Installert tid
  2. utgivere
  3. brukere
  4. Installert plassering
  5. Filstørrelse.

Her, hvis du vil avinstallere programmer installert av brukere, som ikke lenger er i systemet, må du avinstallere knappen for å fjerne dem. For dette formålet bør du godta å gi programmet privilegerte tilgangsrettigheter. Når du trykker på Avinstaller-knappen, vil du bli bedt om å bekrefte handlingen.

Når du er ferdig, får du en melding som leser "Pakken er slettet med hell".

Du kan også endre det eksisterende utseendet til programmet via innstillingsmenyen. Bare velg fargen du ønsker og skriftstørrelsen langs siden.

Søknaden kommer over som et gunstig verktøy i tilfeller der du vil administrere og avinstallere Windows Store-apper for alle brukere på ett sted.

Du kan laste ned Windows Store Application Manager fra sin hjemmeside.

Link
Plus
Send
Send
Pin