Skip to main content

GIGABYTE LAN Optimizer tilbyr intelligent nettverksadministrasjon

GIGABYTE LAN Optimizer tilbyr intelligent nettverksadministrasjon

Geoffrey Carr

GIGABYTE Technology har annonsert lanseringen av LAN Optimizer, et gratis program som tilbyr brukervennlig, intelligent nettverksadministrasjon, for sine hovedkortbrukere.

GIGABYTE LAN Optimizer

LAN Optimizer er et unikt og eksklusivt Gigabyte-program som lar brukerne få den aller beste online-opplevelsen ved å ta ansvar for deres Internett-båndbredde på en måte som kun var tilgjengelig for svært avanserte løsninger tidligere. Prioritering av nettverkssensitive applikasjoner som streaming media innhold, kommunikasjon og online gaming, administrerer LAN Optimizer intelligent nettverket ditt for å levere en optimal online opplevelse. Det tilbyr brukervennlig, intelligent nettverksadministrasjon.

Det fungerer sammen med Realtek 8111E Network LAN Controller for å overvåke og administrere PCens nettverksadferd. Det enkle brukergrensesnittet gir deg mulighet til å velge hvilke typer nettverkstrafikk du vil prioritere, inkludert spill, media streaming, kommunikasjon eller nettlesing datatrafikk. Du kan også målrette mot bestemte applikasjoner, velge å prioritere eller blokkere tilsvarende.

LAN Optimizer har også automatiske styringsalternativer som bruker adaptiv nettverksintelligens for å sikre at du får den beste online-opplevelsen.

Gigabyte-brukere vil derfor få den aller beste online-opplevelsen ved å ta ansvar for deres internettbåndbredde på en måte som kun var tilgjengelig for svært avanserte løsninger tidligere.

Du kan laste den ned fra hjemmesiden sin.

Link
Plus
Send
Send
Pin