Skip to main content

AngreClose for Windows: Åpne nylig lukkede mapper og apper

AngreClose for Windows: Åpne nylig lukkede mapper og apper

Geoffrey Carr

I Windows OS er det ikke noe alternativ å gjenåpne lukkede mapper eller apper. Det betyr at hvis du har navigert gjennom en lang bane i Windows og lukket vinduet feilaktig, kan du ikke gå tilbake til samme mappe eller vindu automatisk. Åpenbart kan du få et alternativ som heter "Nylige steder" eller "Hurtig tilgang", men du kan ikke få alle disse mappene automatisk. Du må åpne dem manuelt. Det samme skjer med et hvilket som helst programvarevindu. Hvis du ved en feil har lukket et programvindu, må du gjøre alt igjen etter at du har startet programvaren på nytt.

Alle populære nettlesere har en snarvei. Det er Ctrl + Shift + T, som lar deg gjenåpne nylig lukkede faner og nettleservinduer. Det betyr at hvis du har lukket en nettleserfeil ved en feil, kan du enkelt få det tilbake med tastaturgenveien og uten å skrive inn nettadressen. Den vakreste tingen er at du kan åpne nylig lukket nettleservindu selv etter dvalemodus.

For å løse dette problemet, er det en programvare kalt UndoClose, som lar deg gjøre dette enkelt. Den mest interessante tingen er UndoClose er en bærbar og gratis programvare som er tilgjengelig for Windows 10/8/7. Du må imidlertid ha Microsoft .NET Framework 2.0 installert på datamaskinen din, ellers vil dette bærbare verktøyet ikke fungere.

Fortell for Windows

UndoClose er en veldig enkel å bruke programvare. Det kommer ikke med noe komplisert alternativ. Derfor vil det ikke ta mer enn noen få par sekunder for å forstå arbeidsflyten. UndoClose kan åpne nylig lukkede apper og mapper uten begrensning.

På den annen side er grensesnittet godt innredet. AngreLås åpne nylig lukkede vinduer og apper ved hjelp av hurtigtastene. Derfor får du et alternativ til å endre hurtigtastene og sette det i henhold til ditt ønske. Ellers inneholder det ikke noe annet alternativ.

Åpne den siste lukkede mappen eller vinduet

For å bruke UndoClose, last ned og åpne den først. Siden dette er en bærbar programvare, trenger du ikke å installere den. Etter at du har lastet ned, kan du bare pakke ut .zip-filen og legge mappen hvor som helst.

Deretter dobbeltklikker du på UndoClose.exe-filen for å åpne programvaren. Du får en Angre-knapp i systemstatusfeltet.

Bare klikk på knappen for å åpne UndoClose panel. UndoClose-panelet ser slik ut:

Det er to forskjellige hurtigtaster. En er for å åpne sist lukket mappe, og den andre er for å åpne nylig lukkede apper. Du kan endre disse hurtigtastene ved å skrive inn en ny. Men etter innstillingene, må du treffe Endring knapp.

Nå, hvis tastaturgenveiene er angitte, kan du enkelt åpne lukkede apper og mapper ved å trykke på de forhåndsdefinerte tastene.

Det har et annet alternativ å starte UndoClose ved systemstart, men avhenger av dine krav.

Hvis du liker at du kan laste ned UndoClose fra her.

GoneIn60s eller ReOpen Tool er andre lignende verktøy som lar deg gjenåpne nylig lukkede mapper, filer og applikasjoner.

Link
Plus
Send
Send
Pin