Skip to main content

Slik lager du egendefinerte snarveier for alle kommandoer med Google Home

Slik lager du egendefinerte snarveier for alle kommandoer med Google Home

Geoffrey Carr

Google Home kan gjøre mange veldig flotte ting med talekommandoer, men noen av dem kan bli lange og kompliserte. Nå kan du opprette søkeord snarveier for enhver kommando du bruker ofte, slik at du kan spare deg tid og pust mens du bruker Google Home.

Googles hjemmesider gir deg mulighet til å erstatte en enkel, kort kommando for en lengre og mer kompleks. Hvis du for eksempel vil si "Ok, Google, sett kontorlampene til 30%," kan du opprette en snarvei for denne kommandoen for å si "Ok, Google, tid til jobb." Sistnevnte er mer konversasjonelt og tar mindre tid.

Dette er spesielt nyttig for Googles tredjepartstjenester der du må legge til et ekstra lag. For å snakke med Stringify, for eksempel, må du si "Ok Google, spør Stringify god natt" og Google vil overføre kommandoen til Stringify. Det er imidlertid litt vanskelig å si høyt, og det legger til ekstra skritt. Du kan imidlertid angi en snarvei, slik at "Ok Google, god natt" tolkes som "spør Stringify good night."

Hvis du vil opprette en snarvei, åpner du Google Hjem-appen og trykker på menyikonet øverst til venstre og klikker på "Flere innstillinger."

 

Rull ned og trykk på snarveier.

Du får se en liste over foreslåtte snarveier som du automatisk kan aktivere eller tilpasse. Alternativt kan du trykke på det blå plussymbolet nederst på skjermen for å lage deg på. Vi gjør det sistnevnte for vårt eksempel.

I den første boksen, skriv inn snarvekkommandoen du vil bruke. Deretter, under "Google Assistant skal gjøre", skriv inn den normale kommandoen du vanligvis må si. Dette kan være en gyldig Google Home-kommando. For eksempel vil jeg lage en snarvei for min sengetid Stringify Flow. Så i den første boksen har jeg skrevet inn "god natt", og så på bunnen, har jeg kommet inn i full kommando, spør Stringify god natt. Det er en god ide å teste kommandoen din på Google Home uten snarveien for å sikre at det virker slik du forventer det før du legger til snarveien.

Når du er ferdig, trykk på Lagre øverst på skjermen.

Når du er ferdig, ser du snarveien din øverst på siden med en veksle. Du kan trykke på denne vekselen for å slå hver snarvei av eller på uten å slette den. Dette er spesielt nyttig hvis du trenger å feilsøke en snarvei.

Hver snarvei er begrenset til bare én kommando, men du kan alltid bruke tjenester som IFTTT eller Stringify for å koble flere kommandoer sammen og deretter kjøre dem fra en enkelt snarvei.

Link
Plus
Send
Send
Pin