Skip to main content

Slik legger du til musfiks i Internet Explorer

Slik legger du til musfiks i Internet Explorer

Geoffrey Carr

Musbevegelser lar deg utløse kommandoer som tilbake, fremover, oppdater, osv. Uten å bruke tastaturet eller klikke på verktøylinjeknapper eller menyer. Selv om ikke alle ønsker å bruke musebevegelser, finner noen av dem utrolig overbevisende.

Og add-ons for musfiks for Internet Explorer lar deg gjøre det!

Musgebyrer funksjoner

Respekt for brukeren. Bevegelsesadditivet respekterer dine eksisterende nettleserinnstillinger, og forsøker ikke å endre standard hjemmeside, søkeleverandør, favoritter, brukeragentstreng etc.

Stabilitet. Det er en robust og stabil plugin, og de oppdaterte versjonene tilbys automatisk ved hjelp av en automatisk varslingstjeneste.

Beste praksis. Koden er utarbeidet etter beste praksis for sikre og stabile tillegg, inkludert kobling med / NXCOMPAT og / DYNAMICBASE-flaggene for å opt-in til DEP / NX og ASLR-minnebeskyttelse.

Opptreden. Tilleggskoden laster bare når du aktivt bruker tillegget. Derfor er høy ytelse en absolutt kritisk vurdering.

Tversversjonsstøtte. Musbevegelser er samlet i både 32-biters og 64-biters smaker (installert individuelt), noe som gjør gjengene tillegg et av de få tilgjengelige for 64-biters IE. Add-on-funksjonen i alle versjoner av IE, og jeg har personlig brukt den på Windows XP, Server 2003, Vista, Server 2008 og Windows 7 uten problemer.

Ease-of-installasjon. 32bit og 64bit installatørene veier sammen på litt under 1 megabyte. Add-onen er pakket med samme NSIS-installatør som jeg bruker til å installere Fiddler.

Tilpasningsevne og kraft. Du kan tilpasse opsjonene ved hjelp av musgebaren ... elementet lagt til i nettleserens Verktøy-meny. Konfigureringsdialogen lar deg tilordne gester til innebygde handlinger, definere nye bevegelser eller handlinger, og endre utseendet til musepor.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke liker tillegget, kan du enkelt avinstallere det via kontrollpanelet.

Takk IEBlog | Gå til Mus Gestures hjemmeside.

Relaterte innlegg:

  • 10 nyttige musetrykk for Windows-brukere
  • Legg til musfigurer til din Windows-mus med bare gester
  • Lag kraftige musebevegelser med StrokePlus for Windows
  • Liste over alternative nettlesere for Windows
  • Fjern mus: Konverter mobiltelefon til mus og tastatur

Link
Plus
Send
Send
Pin