Skip to main content

Opprett Windows 8 Startskjerm som Cover Photo for Facebook Tidslinje

Opprett Windows 8 Startskjerm som Cover Photo for Facebook Tidslinje

Geoffrey Carr

Windows 8 Cover Photo Creator for Facebook er en Facebook-app fra Microsoft som lar deg lage en Windows 8 startskjerm som, dekke bildet for Facebook-tidslinjen. Kom over denne morsomme appen fra Windows-teamet på Facebook, takket være et innlegg på TechNet av Steve Clayton.

Create a Windows 8 Start Screen that’s all about you. When you’re done, upload it as your new cover photo.

Windows 8 Cover Photo Creator for Facebook

Denne appen lager et nytt Facebook-dekselbilde ved hjelp av ulike bilder fra kontaktene dine, vennene dine, bildene dine som er delt med deg, Likes, og gir et bilde som ligner på startskjermbildet for Windows 8, som kan tilpasses og deretter kan brukes som Cover Photo på din Facebook Så med andre ord lager vi et Facebook Timeline Cover-bilde som sier mer om deg. Det er inspirert av Windows 8 Startskjerm. Det er veldig enkelt å bruke, så du kan sjekke det ut med en gang og begynne å lage en nå!

Besøk Facebook-appsiden. Når du klikker på 'Gjør min ", kan du som vanlig kontrollere hvem som kan se dette på din tidslinje. Det vil også vise deg hva denne appen skal få tilgang til. Deretter samler appen alle nødvendige ting og gir deg Cover Photo for å tilpasse seg videre.

Du kan endre bakgrunnsfargen din og også klikke på noen av fliser for å endre hvilke bilder eller app som skal vises. Lagre dekselet og legg det til som Cover Photo. Det er alt.

Det er bare en Morsom App fra Windows-teamet som kobles til din sosiale strøm og lager et nytt Facebook Cover Photo.

Nyt!

Relaterte innlegg:

  • Slik bruker du Google Foto
  • Tips og sikkerhetsprogrammer for Facebook for å sikre din Facebook-konto
  • Hva å gjøre når Facebook-kontoen er hacket
  • Beste 3 måten å sikkerhetskopiere Facebook-data og bilder
  • Utvikling for Facebook-plattformen - hva de ikke advare deg om

Link
Plus
Send
Send
Pin