Skip to main content

Slik legger du til en "Legg utkast til blogg" -knappen til Windows Live Writer Beta

Slik legger du til en "Legg utkast til blogg" -knappen til Windows Live Writer Beta

Geoffrey Carr

Har du hatt problemer med å finne muligheten til å legge ut et utkast til bloggen din i den nye Windows Live Writer beta? Her er et triks som lar deg legge ut et utkast til bloggen din med ett klikk.

Problemet

Hvis du bruker Live Writer som den primære måten du skriver på bloggen din, er det sjansene for at du legger ut utkast til artikler til bloggen din ganske ofte. Innse det; Selv på våre beste dager, gjør de fleste av oss en feil, så det er ofte best å legge ut et utkast, så les det senere og sørg for at det høres bra ut før du publiserer det for verden.

Dette pleide å være ganske enkelt; I den gamle versjonen av Live Writer kan du klikke på en nedpilen ved siden av Lagre utkast knappen i verktøylinjen, og velg Legg utkast til blogging. To klikk.

Den nye Windows Live Writer beta, dessverre, gjør det vanskeligere. Det er ingen Legg utkast til blogging knappen er synlig på verktøylinjen for hovedbåndet.

I stedet må du åpne Fil-menyen, velge pilen ved siden av lagre, og klikk deretter Legg utkast til blogging. Hvis du foretrekker tastatursnarveier, kan du trykke på Alt + F + V + B, men det er en veldig lang snarvei som du trykker på hver gang.

Løsningen

Heldigvis gjør alt bruk med Ribbon-grensesnittet det enkelt å sette ofte brukte kommandoer i en lett tilgjengelig hurtigtilgangsverktøylinje i venstre side av vinduets kantlinje. Bare finn kommandoen du vil ha i båndet eller Fil-menyen, høyreklikk den og velg Legg til i Quick Access-verktøylinjen.

Nå kan du legge ut et utkast til bloggen din med ett klikk! Det er enda bedre enn den gamle versjonen.

Hvis du ikke er glad i knappene som står øverst i vinduet, høyreklikker du på verktøylinjen og velger Vis Hurtig tilgang verktøylinje under båndet.

Nå er utkastet til utkastsknappen rett over artikkeltittelen din, så det er raskt og enkelt å legge ut utkastet.

Konklusjon

Selv om båndgrensesnittet er et fint tillegg til Live Writer, kan det være irriterende å måtte åpne Fil-menyen hver gang du vil legge inn et artikkelutkast til bloggen din. Med dette enkle trikset kan du imidlertid tilpasse Live Writer akkurat slik du vil. Faktisk, nå tar det mindre klikk å legge ut et utkast til bloggen din; med den gamle utgaven av Live Writer, måtte du klikke to ganger for å legge ut et utkast. Hvis det er noe annet verktøy du vil ha lettere tilgang til i Live Writer, merk at du kan legge til noe i Live Writer til verktøylinjen for hurtig tilgang på denne måten.

For mer informasjon om Windows Live Writer Beta, sjekk ut vår Skjermbilde Tour av den nye Windows Live Essentials Beta.

link

Last ned den nye Windows Live Writer Beta med Live Essentials Beta

Link
Plus
Send
Send
Pin