Skip to main content

Slik legger du til apper til Windows 7 Explorer-favorittlisten

Slik legger du til apper til Windows 7 Explorer-favorittlisten

Geoffrey Carr

Bruker du mye tid med Windows Utforsker? Ville det ikke være nyttig hvis du kunne starte favorittprogrammet ditt direkte fra Explorer-vinduet? Det er en enkel måte å legge til programmer i din favorittliste i Utforsker.

Vi har tidligere vist deg hvordan du legger til dine egne mapper i Favoritter-listen for rask tilgang til ofte brukte filer. Men hvis du prøver å dra et program til Favoritter-listen, vises en melding som forteller deg at linken ikke kan plasseres i Favoritter. Du kan imidlertid komme rundt denne begrensningen.

For å legge til et program i Favoritter-listen, åpne Windows Utforsker og skriv inn% userprofile% Links eller C: Users [brukernavn] Lenker i adressefeltet og trykk Enter. Erstatt "[brukernavn]" med brukernavn for kontoen din, som vist nedenfor.

Dra en snarvei fra Start-menyen, skrivebordet eller et annet sted til Lenker-mappen. Du kan også kopiere snarveier og lime dem inn i mappen Lenker.

Programkoblingene er umiddelbart tilgjengelige i Favoritter-listen i venstre rute i Utforsker-vinduet. Bare klikk på en lenke i listen for å starte det programmet.

Du kan dra og slippe koblingene i Favoritter-listen i venstre rute (ikke i lenke-mappen i høyre rute) for å bestille dem på nytt.

Du kan også sortere favorittlisten alfabetisk etter navn. For å gjøre dette, høyreklikk på Favoritter i venstre rute og velg Sorter etter navn fra hurtigmenyen.

Hvis du vil fjerne egendefinerte programkoblinger fra Favoritter-listen, sletter du bare de riktige snarveiene fra mappen Lenker. Hvis du ved et uhell sletter snarveiene Stasjonære nedlastinger eller Nedlastinger, kan du enkelt gjenopprette dem ved å høyreklikke på Favoritter-overskriften igjen og velge Gjenopprett favorittkoblinger.

Link
Plus
Send
Send
Pin