Skip to main content

Slå blogginnlegg i eBok med Anthologize

Slå blogginnlegg i eBok med Anthologize

Geoffrey Carr

Vil du konvertere ditt onlineinnhold og blogginnlegg til en eBook? Vil du slå blogginnleggene dine inn i en eBook? Bruk kraften til WordPress til å forvandle bloggen din til en elektronisk bok med Anthologize.

Slå blogginnlegg i eBok

Anthologize arbeider med konseptet med et prosjekt, deler og elementer - du kan tenke på et prosjekt som en "bok", en del som et "kapittel" og et element som kapittelinnhold, men denne strukturen gjelder også for andre modeller også ("play", "act", "scene", for eksempel).

Etter at du har lastet ned og installert dette pluginet på din WordPress-blogg, gå over til innstillingssiden via Admin dashbordet ditt.

For å opprette et nytt prosjekt velger du Dashboard> Anthologize> New Project. Gi prosjektet en tittel, og eventuelt en undertekst. Tilordne en forfatters navn til prosjektet som helhet, eller la feltet være tomt. Etter å ha fullført disse feltene, trykk på "Save Project" -knappen.

Utgangen vil også inkludere koblinger til bilder, PDF-utdataene vil skrive ut bildene som er inkludert i innholdet ditt, og ePub-enheten vil inneholde bildene i pakken for visning på enheten. Ved hjelp av dette pluginet kan du opprette et prosjekt, importere en feed fra en ekstern kilde og enkelt eksportere prosjektet.

Så hvis du vil eksportere ditt elektroniske innhold eller blogginnlegg og konvertere dem til en eBok, vil du definitivt se på Anthologize.

Anthologize krever WordPress 3.0 eller høyere med PHP 5.

Gå her for noen mer actionable Blogging Tips.

Link
Plus
Send
Send
Pin