Skip to main content

Windows Phone Recovery Tool: Tilbakestill, Gjenopprett Bricked Phone

Windows Phone Recovery Tool: Tilbakestill, Gjenopprett Bricked Phone

Geoffrey Carr

Bricked your Windows telefon eller bare står overfor noen programvareproblemer? De Windows Phone Recovery Tool kan hjelpe deg ut. Dette verktøyet kan hjelpe deg med å tilbakestille fabrikken og gjenopprette Windows Phone fra de mest kritiske feilene. Verktøyet er praktisk når telefonen er fast, ikke svarer, muret eller når du begynner å føle feil i programvaren. Ved hjelp av dette verktøyet kan du enkelt utføre nullstillinger og fastvareinstallasjoner.

OPPDATER: Microsoft har omdøpt Windows Phone Recovery Tool til Windows Device Recovery Tool.

Windows Phone Recovery Tool eller Windows Device Recovery Tool

Når du har installert Windows Phone Recovery Tool på datamaskinen, er du klar til å gjenopprette telefonen.

Gjenopprett muret Windows Phone

Men før du foretar tilbakestilling eller gjenoppretting, må du sørge for at telefonen er fulladet og jeg må informere deg om at all data i telefonen skal slettes. Dessuten kan du ikke bruke telefonen mens tilbakestillingsprosessen kjører.

Deretter kobler du telefonen og låser opp den. Verktøyet registrerer automatisk telefonen og viser den til deg for bekreftelse. Bekreft tilkoblingen ved å klikke på telefonens navn. Verktøyet vil da sammenligne telefonens fastvare med den nyeste tilgjengelige firmware. Hvis telefonen ikke er oppdatert, vil verktøyet be deg om å oppdatere, ved å installere den nyeste fastvaren. Selv om fastvaren er oppdatert, kan du installere den om du tror det er noen problemer med programvaren.

Hvis telefonen ikke registreres automatisk, klikker du på knappen 'Telefonen min ble ikke oppdaget'Og følg instruksjonene på skjermen for å opprette forbindelse mellom Windows Phone og Windows PC. Når du har gjort det, må du bare trykke på "Installer" -knappen.

Installasjonsprosessen innebærer to ting. Først lastes fastvaren ned og deretter distribueres fastvaren. Den første avhenger av din internettforbindelse. Fastvaren er i størrelsesorden rundt 1,5-2,0 GB, så sørg for at du har så mye data igjen i din månedlige plan. Sistnevnte prosess, dvs. distribusjon tar 10-15 minutter. Når fastvaren er installert og telefonen startes på nytt, vil du føle at du nettopp har unboxet telefonen.

Windows Phone Recovery Tool er utvilsomt et flott verktøy og et fantastisk hjem rette mot bricked telefoner. Nå trenger du ikke gå til service senter for å få den nye fastvaren installert fordi nå kan du gjøre det hjemme hos deg.

  • Klikk her for å laste ned Windows Phone Recovery Tool, for Lumia-telefoner som kjører Windows Phone 8 eller nyere.
  • Klikk her for å laste ned Lumia Software Recovery Tool, for eldre Lumia og andre Nokia-telefoner.

Hvis du er en utvikler, og du har installert utvikleroppdateringer og vil rulle opp oppdateringene, kan du installere fastvaren din ved hjelp av dette verktøyet og få en ny installasjon uten de oppdateringene.

Relaterte innlegg:

  • Nyskapende måter å bruke din gamle Lumia-telefon i stedet for å fjerne den
  • Lumia 950 og Lumia 950XL: Funksjoner, spesifikasjoner, pris og tilgjengelighet
  • Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 - En sammenligning
  • Nokia Lumia 800 Windows Phone - Spesifikasjoner, Pris, Tilgjengelighet
  • Nokia lanserer Lumia 610 Windows Phone med prislapp på Rs. 12999 i India

Link
Plus
Send
Send
Pin