Skip to main content

Slik ser du YouTube-videoer på Plex

Slik ser du YouTube-videoer på Plex

Geoffrey Carr

Du har lagt alle mediene dine til en Plex-server, og det er flott, men nå vil du se dine favoritt YouTube-videoer i samme grensesnitt. Er det mulig? Jepp!

Plex har en Watch senere funksjon du kan bruke til å stille opp videoer, som for eksempel Pocket. Eller, hvis du foretrekker det, er det et tredjeparts-plugin som lar deg bla gjennom YouTube-abonnementene dine rett i Plex-grensesnittet.

Dette er fint hvis Plex på en HTPC er den primære måten du ser på videoer, men det er en fordel her selv om du bruker en streaming-boks: YouTube er forferdelig på Apple TV og Roku, fordi de tvinger et nettbasert grensesnitt på disse plattformene. Plex fungerer mye bedre på disse enhetene, så prøv dette ut hvis du har problemer.

PlexIt Bookmark: Finn videoer på datamaskinen, se dem på TVen din

Vi har fortalt deg hvordan du lagrer en video til Plex for senere visning, og det er ganske rett frem: dra en bokmerke til bokmerkelinjen i nettleseren din, og klikk deretter den når du ser på en video. Viser seg at dette er den enkleste måten å se en YouTube-video på Plex.

Bare åpne en video i nettleseren din, og klikk deretter på bokmerket. En popup legger videoen til din Plex "Watch later" -kø.

Du kan også dele videoen med dine Plex-venner, hvis du vil, men la oss bare fokusere på Watch later. Du finner den nederst på skjermen på nyere versjoner av Plex.

Her finner du alle videoene du har lagt til i listen din.

Bare velg noe for å begynne å se.

YouTube TV: Bla gjennom YouTube-abonnementene dine

Watch later-delen er enkel å bruke, men det lar deg ikke gjøre ting som å surfe på YouTube-abonnementene dine mens du sitter foran TV-en din med din Plex-klient oppløst. Heldigvis er det YouTube TV for Plex, et plugin som lar deg bla og se på YouTube-videoer.

Installasjon er relativt rett frem. Først, ta tak i den nyeste utgivelsen. Deretter pakker du mappen fra ZIP-katalogen, og deretter omdøper den slik at den ender med .bundle. Dra nå den mappen til Plug-Plugg-katalogen, som du finner i Windows ved å høyreklikke på Plass-server-ikonet, og deretter klikke på "Åpne Plugins-mappen" -kommandoen.

Du kan også bla rett til mappen på følgende steder:

  • Windows: %LOCALAPPDATA%Plex Media ServerPlug-ins
  • Mac os: ~/Library/Application Support/Plex Media Server/Plug-ins
  • Linux: $PLEX_HOME/Library/Application Support/Plex Media Server/Plug-ins

Når du har installert pluginet, ruller du ned på bunnen av Plex på TVen din.

Åpne Plugins, og du finner din nye YouTube-kanal. Først må du godkjenne Google-kontoen din.

Du vil bli vist en kode som du må skrive inn på google.com/device.

Du kan gjøre dette på en hvilken som helst enhet der du Google-konto er logget inn: telefonen din, en annen bærbar PC, det spiller ingen rolle. Når du gjør det, kan du bla gjennom YouTube-abonnementene dine på Plex.

Du kan se videoer der.

Du har også tilgang til YouTube-spillelistene dine, likte videoer og visningshistorie. Det er en fin måte å se noen videoer på slutten av dagen, så nyt.

Link
Plus
Send
Send
Pin