Skip to main content

Løsning: Det er et problem med denne Windows Installer-pakken

Løsning: Det er et problem med denne Windows Installer-pakken

Geoffrey Carr

De fleste programmer kan normalt installeres på Windows-datamaskinen. Bare noen få krever administratorens tillatelse. I normal situasjon fortsetter installasjonen jevnt uten problemer - men ustabil nettverkstilgang kan føre til problemer. I noen tilfeller kan feilen oppstå hvis du ikke klarer å avinstallere et program. Noen ganger kan du til og med se et problem. Det er et problem med denne Windows Installer-pakkemeldingen når du fortsetter å installere et program sammen med en feil 1720, 1721 , 1722, etc.

There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.

Det er et problem med denne Windows Installer-pakken

For å fikse dette problemet, er det noen få ting du kan prøve. Det kan skje for noen programmer - men har vært kjent for å ofte skje med Apple iTunes, Java, etc.

1] Den vanligste årsaken til feilen er en utdatert eller en skadet versjon av programmets oppsettfil. Brukere kan selv møte dette problemet når de prøver å avinstallere et program. I et slikt tilfelle kan det være at programmets avinstalleringsfunksjon har blitt skadet.

2] Sjekk om du bruker riktig pakke - en x86-installer for et Windows x86-operativsystem og lignende for x64.

3] Slett installasjonsfilen, fjern midlertidige Internett-filer og midlertidig filmappe. Last ned oppsettfilen igjen, denne gangen til et annet sted. Prøv nå å kjøre den og se.

4] Åpne Kontrollpanel i Windows og klikk "Avinstaller et program" -link. Velg programmet du vil fjerne, og klikk på "Reparer" -knappen. Hvis det ikke har et reparasjonsalternativ, kan du hoppe over dette forslaget.

5] Kjør programinstallasjonsprogrammet og avinstaller feilsøkingsprogrammet. Etter det, se om det får problemet til å gå vekk.

6] Hvis du av en eller annen grunn ikke kan avinstallere programmer i Windows 10/8/7, kan du finne følgende koblinger som er nyttige:

 • Slik avinstallerer du programmer i sikker modus
 • Avinstaller programmer ved hjelp av Register
 • Gratis Avinstalleringsprogrammer for Windows.

Beste ønsker!

Beslektet leser:

 1. En annen installasjon er allerede i gang
 2. Tilgang er nektet feil mens du installerer programvare
 3. Windows Installer-tjenesten kunne ikke åpnes
 4. Vennligst vent til det nåværende programmet er ferdig avinstallert eller endret.

Relaterte innlegg:

 • Løs Windows Stopp Feil eller Blå Skjerm av Død
 • Windows Installer Cache: For å slette, eller ikke å slette; det er spørsmålet!
 • Windows 10 Installasjon, oppdatering eller oppgradering mislyktes feil
 • Microsoft Fix It eller Automatisk Feilsøkingspakke fungerer ikke
 • Denne installasjonspakken kunne ikke åpnes melding i Windows 10/8/7

Link
Plus
Send
Send
Pin