Skip to main content

Nokia Lumia eiere får Windows Phone 7.8 oppdatering

Nokia Lumia eiere får Windows Phone 7.8 oppdatering

Geoffrey Carr

Jeg har sett mange oppdateringer fra nåværende Lumia-brukere på Facebook og sier at de bare venter på Windows Phone 8 og er glade for å se det som kjører på Lumia-smarttelefonen.

Men uten forseelse må jeg si alle dere at Windows Phone 8 ikke vil være tilgjengelig på din nåværende Lumia-smarttelefon. Nokia Lumia 900, Lumia 800, Lumia 710 og Lumia 610 kan ikke oppgraderes til Windows Phone 8. Du skal få noe som ser ut som Windows Phone 8, men ikke den virkelige pakken.

Microsoft og Nokia tør ikke sinne sine eksisterende Lumia-forbrukere, så en annen oppdateringsversjon kalt Windows Phone 7.8 vil bli gjort tilgjengelig for dagens Lumia-smarttelefonmodeller.

Windows Phone 7.8 oppdatering

Denne nye oppdateringen vil bringe noen av de nye Windows Phone 8-funksjonene som startskjermen - og laste ned nye apper fra selskaper som Zynga, hvis ord med venner og tegne noe vil være tilgjengelig om høsten. Det er akkurat som et Windows 8-tema for Windows Phone 7.5-kjører telefoner.

Med Windows Phone 8 som deler Windows 8-kjernen, vil millioner av Windows-utviklere også kunne utvikle seg for Windows Phone-økosystem. Lumia-kunder kan forvente at tusenvis flere apper blir introdusert over Windows Phone-plattformen.

Windows Phone 8 sports evne til å støtte dual core prosessorer, HD skjerm med høyere oppløsning, NFC, eksternt minne støtte og innfødte videosamtaler. De nåværende Lumia-telefonene har lav maskinvarekonfigurasjon som sammenlignet med kravene til Windows Phone 8, så det er ikke mulig for Microsoft eller Nokia å sende Windows Phone 8 fullt ut på Windows Phone 7.5 Lumia-smarttelefoner.

Eksisterende Lumia-smarttelefoner vil ikke kunne kjøre apper som vil bli utviklet dedikert til Windows Phone 8. Overvei Windows Phone 7.8, som din siste store programvareoppdatering - som snart vil være tilgjengelig.

Les mer her om den kommende Lumia-smarttelefonoppdateringen.

Link
Plus
Send
Send
Pin