Skip to main content

Surfers vs Website eiere vs Ad blokkere vs Anti Ad Blockers War

Surfers vs Website eiere vs Ad blokkere vs Anti Ad Blockers War

Geoffrey Carr

I dette innlegget ser vi hvordan brukerne bruker Ad Blockers til å blokkere annonser. Nettstedseiere bruker verktøy for å oppdage Adblock-skript ved hjelp av Anti-AdBlockers, og enkelte surfere bruker annen programvare for å blokkere Adblock-deteksjon ved hjelp av Script disablers. Hvor er denne konfliktens retning mot? Er den gratis Internett-modellen som vi vet i dag, klar for et skifte, til en ny modell? Trusselen om AdBlock er veldig ekte og kan godt endre gratis Internett, slik vi kjenner det i dag.

Prisen for gratis Internett

Ingenting på denne planeten er gratis. Mange av oss antar at Internett er en fri kilde til informasjon. Er det virkelig gratis? Kan det virkelig eksistere i utopisk fri tilstand? I dagens liv kan man ikke gjøre unna med annonser - enten det er i aviser, fjernsyn, ute eller på nettet. Du kan ignorere avisannonsene, ta en matbit når TV-annonsene blinker eller gå blinde til de store reklameplappene som dobler Urbania. Annonsene er der, og du kan velge å ignorere dem - men de er fortsatt der, men gjør det ikke feil!

Trussel fra AdBlockers

I den elektroniske verden, for å støtte deres eksistens, plasserer nettsteder annonser. Lik det eller ikke, Online annonsering har indirekte finansiert veksten av Internett ved å oppfordre webmastere, bloggere og forfattere til å generere innhold. Jo bedre innholdet hans var, desto mer hans trafikk og dermed hans inntekter.

Noen er velplasserte annonser, og noen annonser er påtrengende. De nonintrusive annonser er vanligvis statiske og vises mot sidene, begynnelsen eller slutten av artiklene.

Og det er andre som popup-vinduer eller fullsidesannonsene som blokkerer deg når du lander på nettsider på noen populære nettsteder med stor trafikk. Du må kanskje manuelt lukke disse annonsene, og noen av dem er programmert til å åpne et lignende vindu igjen, selv når du klikker på Lukk-knappen. Slike annonser er påtrengende annonser. Du må forlate det du gjorde for å lukke disse annonsene. Disse annonsene, som betaler mye, kan være svært irriterende og brukes av nettsteder som fokuserer på å tjene mer penger, i stedet for å gi deg kvalitetsinnhold. Kostnaden for slike påtrengende og irriterende annonser kan være svært høy, sier Microsoft Research.

Surfers vs Online Advertisers vs Ad blokkere vs utgiverkrig

Argument for nettsideutgivere

Vedlikehold av nettsteder trenger penger. Mens noen ganger hovedformålet med et nettsted er å tjene penger, er det mange bloggere som gjør det bare for lidenskap og formidling av informasjon. I begge tilfeller, når nettstedene blir populære og trafikk øker, er det vedlikeholdskostnader - om ikke noe, domenenavn og hostingkostnader, til å begynne med. Deretter kommer Forfattere avgifter, SEO, programvare kostnader, freeware utviklings avgifter, CDN utgifter, Web brannmur og antivirus kostnader og så videre. Listen kan være uendelig. Selvfølgelig er mange av disse tilgjengelige gratis på internett, som WordPress blogging-plattformen, men andre krever penger. Nettstedets inntekt bidrar dermed til å støtte nettstedet, eieren og hans familie. Nå, hvis en bruker besøker et nettsted og leser innholdet gratis, sier noen at dette kan godt sammenlignes med å se en film i et teater uten å kjøpe en billett!

Argument for Internett-surfere

Web surferen bryr seg ikke om disse tingene. Han / hun vil bare ha informasjon gratis og uten rot. Hans argument er typisk Det som vises på skrivebordet mitt, er min virksomhet, og jeg er ikke her for å se dine crappy-annonser - Ikke innser at informasjonen han leser har kostet penger til noen å generere og vise. Det er folk som vil ha informasjon og bruke Internett til en hensikt. Fra studenter til lærere til forskere til folk som ønsker å finne løsninger på ulike problemer, inkludert Windows - alle søker etter informasjon om ulike blogger og nettsteder.

Ad blokkering fellesskapet

Den gamle metoden for å blokkere annonser ved å endre vertsfilen var ikke noe alle kunne gjøre. Ting endret da ulike ad blokkeringsprogrammer, tilleggsprogrammer og plugins ble utgitt som gratis nedlastinger. De begynte å bli populære. For eksempel blir Adblock for nettlesere, med mer enn 200 millioner nedlastinger, lastet ned 170.000 ganger om dagen, sier utviklerne Eyeo.com.

En nylig rapport fra PageFair.com sa at annonseblokkering vokste med en hastighet på 43% hvert år, og at 100% av websurfere kunne ha en slags annonseblokkeringsprogramvare installert innen 2018. Dette tallet ser for vanskelig ut til å fordøye, spesielt siden PageFair.com er et selskap som hjelper nettsteder til å identifisere hvor mye penger de mister på grunn av ad blokkering, så det er forståelig at de kan overdrive, men det er et tegn som viser hvilken retning nettverket kan bevege seg godt . Det er også en gratis plugin for WordPress-brukere som kan fortelle dem hvor mange prosent av brukerne deres bruk en slags annonse blokker.

Over 20% av besøkende på nettsteder av allmenn interesse blokkerer annonser. De verste berørte nettstedene er de som målretter mer teknisk kunnskapsrike publikum, for eksempel spill og teknologi nettsteder som denne. Mer enn 30% av de besøkende på disse nettstedene blokkerer annonsering.

Men adblocking forventes å krysse 50% innen 2017 i EU, og i 2018 i USA.

Online annonsører

Google med sine produkter AdWords og AdSense er uten tvil det mest kraftfulle nettbaserte annonseringsfirmaet. Google med en markedsverdi på rundt 300 milliarder dollar kommer tredje etter Exxon og Apple. I 2012 gjorde det rundt 44 milliarder dollar fra nettbasert annonsering, hvorav 68% kom fra Googles egne nettsteder, 27% fra annonsenettverket og 5% fra andre kilder. Innsatsen er dermed høy for Google. Det kan ikke se online reklame virksomheten krympe eller dø - ingen måte! Jeg nevner Google her siden det er det største nettverket for annonsering.

Krigen begynner

AdBlockers, Anti-AdBlockers og Anti-AdBlocker script disablers

For å motvirke Ad Blockers, kom noen nettsteder opp med ideen om blokkerer innhold til besøkende som bruker annonseblokkere. Det vil si at hvis et nettsted oppdager at nettleseren bruker en annonse blokker av noe slag, vil den gi en melding som ber brukerne om å deaktivere annonseblokkeren slik at de kan se innholdet. Mange slike Anti-Adblock-skript er fritt tilgjengelig på nettet, inkludert et gratis WordPress-plugin for å blokkere Adblock-brukere. Det finnes flere teknikker for å blokkere Adblock-brukere på nettstedet ditt.

ArsTechnica litt tid tilbake, eksperimentert i 12 timer ved å blokkere brukere som hadde ad blokkeringer installert. Datingside OkCupid pleide å be adblock-brukere å donere $ 5 for å støtte nettstedet. Jeg vet ikke om de fortsatt gjør det, men det er bare noen få eksempler. Reddit Også, jeg tror tilbyr sine brukere en annonsefri opplevelse for en liten månedlig avgift.

Kunne dette bane vei for a abonnementsmodell deretter? Det er allerede noen nyhetssider og blogger som ber deg om å betale for å kunne lese utover første ledd eller to.

Facebook har nå proaktivt tatt skritt for å omgå adblockere og vise annonser, til tross for at brukere bruker dem.

Spillet fortsetter!

For å motvirke dette, Anti-AdBlocker script disablers er nå tilgjengelig som gratis nedlastinger for Firefox og Chrome-nettlesere. Disse nettleserpluggene deaktiverer anti-adblocker-skriptene som slike nettsteder bruker og tillater dem å vise innholdet.

En tidligere googler har startet SourcePoint.com som lover å bekjempe AdBlockers.

Google, i mars 2013, fjernet Adblock fra Android Store. Dette har hatt en betydelig innvirkning på brukervekst, sier utviklerne av AdBlock.

Bombshell!

Brukere stoler på annonseblokkere for å blokkere all reklame og andre ikke-essensielle klokker og fløyter som de sosiale delingslinjene, sporingskodene, etc. Men det er lite kjent at noen Ad blokkering programvare selskaper har begynt å godta avgifter for hvittoppføringsannonser fra utvalgte selskaper.

En sak i fokus er veldig populær Adblock Plus. Ved å introdusere begrepet "Akseptable annonser", Vil det nå være i stand til å bestemme hvem som ser annonser, hva slags annonser og hvilke annonser! I en undersøkelse ble det funnet at bare 25% av Adblock Plus-brukere var strengt imot reklame. Således synes å ha født ideen om akseptable annonser. I all rettferdighet har Adblock lagt ned noen streng betingelse for at annonsene skal bli hvitlistet. Videre må man innse at ad blokkere også har utgifter å betale, har du tenkt på det? Så hvor tjener de penger fra? Fra å bruke det eneste verktøyet de har! Adblock Plus sier denne avgiften handler om å hjelpe den å opprettholde sin filterliste.

Det er rapporter om at Google, Amazon, Microsoft, Taboola betaler for å få annonser forbi Adblock Plus.

Google og noen andre selskaper har begynt å finansiere, delvis, AdBlock Plus. Ved å betale en avgift til Adblock, kan de få annonsene deres tillatt i hvitlisten Acceptable Ads. Dette har utløst en intens diskusjon om Hacker News. Noen og ikke alle, annonser av enkelte selskaper er tillatt i henhold til den hvite listen. Disse inkluderer de fra Google, Amazon, SmartSearch, gmx.fr, livestrong.com, fusionads.com, banner.t-online.de, gutefrage.net, etc.

To problemer her som jeg ser!

Tilliten til web surfere som bruker denne annonseblokkeringsprogramvaren, blir kompromittert. Noen kan føle at AdBlock har begynt å selge dem ut, ved å kaste sin tillit. Slike annonseblokkere vil nå avgjøre hvilke annonser brukerne vil se.

Dette kan utøve urettferdig og monopolistisk praksis i nettbasert annonseringsverden. Et kraftig selskap kan betale nok til å "vedlikeholde" hvitelisten for slike annonseblokkere, for å tillate egne annonser og blokkere annonser fra sine konkurrenter. Hvem vet definisjonen av akseptable annonser selv kan endres over tid!

Ad blokkere kan godt få stor kraft i fremtiden!

Flere ad blokkere ville komme inn i spillet. Noen kan starte med edle ideer om å være uavhengige, men de kan snart bli sugd inn av noen online annonsør.

Mulige løsninger

Det må være en bedre mekanisme på plass som tilfredsstiller alle berørte, det vil si. innholdsutgivere, brukere av nettsteder, online annonsører og annonseblokkene.

Den første metoden vi kan se er opt-in annonsering. Nettstedene kan gi brukerne en funksjon for å velge hvilken type annonser de vil se. Selv om Internett-markedsføringsbyråene og nettsidene for sosiale nettverk allerede sporer deg på Internett for å spore interessene dine, for å gi deg relevante annonser, kan prosedyren for å la brukerne velge hvilke typer annonser de vil se, fjerne mye forvirring. . Du har en slik praksis delvis implementert på Facebook. Hvis du ikke liker en bestemt annonse, kan du lukke den og angi hva som interesserer deg. Denne metoden trenger bare å bli raffinert, implementert av nettstedene og presentert til annonseblokkene, slik at de kan sjekke mot databasen deres for å avgjøre om annonsene skal blokkeres eller ikke. I dette tilfellet blir det et plikt / plikt for et annonsenettverk å opprettholde en database over brukere og deres interesser slik at de kan vise opt-in-annonser.Det må være et samarbeid mellom nettsiden og annonsenettverket for å identifisere brukerinteresser per hva han / hun har valgt.

Den andre metoden innebærer også en liten undersøkelse. Browser Ad Blockers kan undersøke hvilke nettsteder en bruker hyppiggjør. Basert på hyppighet av besøkAd blokkene kan velge å tillate annonser på nettsteder. På den måten vil det hjelpe både webutgiverne og nettstedbrukerne. Den førstnevnte kan fortsatt tjene mens den sistnevnte vet at han / hun liker innholdet og igjen tillater at annonser lastes inn.

Online URL-skannere overvåker nettsteder og rapporterer om de er usikre å besøke. Kunne annonsen blokkere fellesskapet skanne nettsteder og blokkere annonser av bare de som bruker overdreven annonser, popup, etc. - og slippe bort de andre som viser en rimelig mengde ikke-intrusive annonser. Kan det være en mulighet?

OPPDATER: Google har lansert bidragsprogram som lar brukerne blokkere annonser.

Hvis dette fortsetter, vil jeg ikke bli overrasket hvis vi ser et skifte vekk fra et gratis annonsestøttet Internett som vi kjenner det i dag, til en lukket lønn for innholdsplattformen, dominert av utvalgte nettsteder.

Inntil en alternativ modell eller forretningsstrategi for å finansiere eller opprettholde "gratis" Internett er funnet, er nettannonsering her for å bli. Nettsteder vil annonsere, annonse blokkerer vil blokkere, nettsteder kan blokkere brukere av annonseblokkere, brukere vil da bruke anti-ad-blocker-tilleggene nå tilgjengelige, online annonsører vil betale annonseblokkere for å få annonsene deres hvitlistet, og så videre.

spørsmål

1) Blir reklameblokkerende programvareselskaper engasjert i etisk oppførsel, hvis de skulle godta penger og tillate «akseptable annonser»?

2) Vil du som bruker, deaktivere annonseblokkeren din frivillig for noen nettsteder eller hviteliste noen nettsteder, for eksempel si, denne?

Vi ville være takknemlige for deg hvis du skulle bestemme hvitelisten TheWindowsClub.com og støtte oss.

3) Vil en dag komme når et selskap sier at Google kjøper, si en populær annonseblokker som AdBlock? Det ville være et kraftig våpen i Googles hender å selektivt tillate bare sine egne annonser og kvele ut konkurransen.

Det er for tidlig å spekulere, og vi må vente på tid for å løse hendelser!

Til da, nyt denne tegneserien Tech Of Joy on Saken for bruk av (eller ikke bruk) en Ad Blocker.

Oppdatert 15. august 2017.

Med innganger fra Arun Kumar

Link
Plus
Send
Send
Pin