Skip to main content

Slik speiler du iPad eller iPhone-skjermen til Windows 10 PC

Slik speiler du iPad eller iPhone-skjermen til Windows 10 PC

Geoffrey Carr

Skjermspeiling er en fantastisk funksjon som lar brukeren nyte hverdags multimedia underholdning på en stor skjerm. Hver enkelt person vil i dag bruke en stor skjerm for å spille spill, vise bilder, gi demonstrasjoner og så videre. Videre speiler din iOS-enhet skjerm på en større skjerm som TV eller PC er veldig nyttig. De største fordelene med skjermspeiling er at du enkelt kan streame iOS-enhetens innhold til en bærbar datamaskin. I et beslektet notat er det ekstremt nyttig hvis du vil presentere innholdet i en iOS-enhet til en projektor under demonstrasjon, og det kan også brukes til å ta opp screencasts.

Å være en Apple-bruker, kan du være kjent med hvordan Airplay media streaming gjør det mulig å speile en iPhone til Mac laptop hasslefree. Hva om du vil streame innhold fra iOS-enhet til Windows 10 PC? Brukere kan ikke speile iOS-enheten direkte til Windows 10 som standard siden Windows 10 OS ikke støtter Airplay-mottaker.

I denne artikkelen veileder vi deg om hvordan du kan speil en iOS-skjerm på Windows PC ved hjelp av et verktøy som heter LonelyScreen. Til å begynne med er alt du trenger å ha en Apple-enhet som støtter Airplay. Også for å kunne speile iOS-enhetens display til Window 10, må du ha Airplay-mottaker på din Windows-PC - og LonelyScreen spiller en rolle som Airplay-mottaker når den er installert på Windows PC. Når du er ferdig, er PC-en din Airplay aktivert, og du er klar til å speile skjermen til IOS-enheten til Windows PC-skjermen.

Speil iPhone eller iPad skjerm til Windows 10 PC

Du må først laste ned og installere Lonely Screen kjørbar fra lonelyscreen.com. Dette vil også installere Bonjour-programvare som er avgjørende for AirPlay. Vi må nevne at LonelyScreen ikke er gratis, men tilbyr abonnementsbaserte planer - så du må bruke prøveversjonen.

Hvis du får en nettleservarsel som blokkerer installasjonen, velger du bare Private nettverk og klikk på Gi tilgang knapp

trykk Løs det (Administrator) knapp.

Når du skal løse problemet, kan du begynne å speile. Du kan endre navnet på serveren som du ønsker, som vil hjelpe deg med å søke på listen over Airplay-mottakere på din iOS-enhet.

Bytt til iPhone eller iPad og sveip opp fra fingeren fra basen av enheten for å åpne kontrollsenteret

Tap Skjermen Mirroring / Airplay Å åpne skjermen Mirroring alternativer.

Skjermen Mirroring viser den tilgjengelige enheten for speiling.

Velg Windows-skrivebordet.

Bytt alternativet Mirroring til PÅ.

Sjekk LonelyScreen-vinduet på systemet ditt som viser din iOS-enhet.

For å ta opp iPhone eller iPad-skjermen med LonelyScreen, klikk på Start opptak alternativ nederst i vinduet.

For å stoppe opptaket når du er ferdig, klikk på Stopp innspillingen knapp.

Andre muligheter:

  • iTools AirPlayer er et gratis verktøy som hjelper deg med å speil iOS-skjermen til en PC, men den er bare tilgjengelig på det kinesiske språket.
  • Du kan også bruke gratis Teamviewer å speil iOS-skjermbilder til PCen. Du må installere TeamViewer-programvaren på Windows PC og TeamViewer Quick Support app fra Apple Store på iPhone. Du vil se skjermopptak og delingsalternativer under Innstillinger> Kontrollsenter.
  • ApowerManager Phone Manager, Reflector2, og Mirroring360 er andre betalte verktøy som lar deg iPhone-skjermen til PCen.

Det er alt.

Les neste:

  1. Projiser Windows-skjermen til en TV
  2. Slik speiler du Windows 10-skjermen til en annen enhet.
Link
Plus
Send
Send
Pin