Skip to main content

Slik laster du ned Netflix TV-programmer og filmer til Windows 10-datamaskinen

Slik laster du ned Netflix TV-programmer og filmer til Windows 10-datamaskinen

Geoffrey Carr

Netflix er uten tvil en av de mest populære online streamingtjenestene globalt. Helt siden Netflix forgjorde til India for et par år siden, har jeg blitt hekta og hatt flere økter med binge å se på. Netflix Windows-appen er noe jeg bruker mye på min Windows-bærbar PC og dessverre det samme er ikke tilgjengelig for MacOS. Netflix har introdusert sin Offline nedlasting funksjon for Windows 10 app, som lar deg laste ned Netflix TV-programmer, videoer og filmer til datamaskinen din for offline visning.

Last ned Netflix TV-programmer, videoer og filmer

Når det er sagt, kan man ikke laste ned Netflix-innhold i nettleseren og tvangsmessig trenger å laste ned appen fra Windows Store. Vel, jeg er enig i at Netflix tilbyr en begrenset katalog for nedlasting, men hei, du kan fortsatt laste ned Netflix-eksklusiver som House of Cards and Narcos. Det er også verdt å nevne at Windows er det første stasjonære operativsystemet som støtter Netflix-nedlastingsfunksjonen.

1. Installer / oppdater Netflix fra Windows Store

Så åpenbart som det høres ut, må du installere Netflix-appen fra Windows Store. Søk etter "Netflix"I søkefeltet, og du vil kunne laste ned appen.

Hvis du allerede har brukt Netflix-appen, sjekk for "Last ned og oppdater"-Knappen hvis den er aktiv, betyr det at appen din ikke har blitt oppdatert til den nyeste versjonen, i dette tilfellet, last ned og oppdater. Hvis knappen er frossen, indikerer den at oppdateringen allerede har funnet sted, noe som også betyr at du er god til å gå.

2. Slik laster du ned Netflix-videoer

Hvis du er kjent med Netflix-brukergrensesnittet, går du til et bestemt show som du vil laste ned og deretter observere den lille nedlastningsknappen ved siden av den. Videoen starter nedlasting og fremdriften vil bli indikert på fremdriftslinjen. I motsetning til Amazon Prime, tillater Netflix deg ikke å bytte videooppløsningen, og dette er en ting jeg hater om Netflix-appen. Det er også mest sannsynlig at nedlastingsstørrelsen avhenger av varigheten av videoen og kvaliteten den tilbys i.

3. Slik får du tilgang til de nedlastede Netflix-videoene

Alle nedlastingene dine er fylt ut på "Mine nedlastinger"-Siden av Netflix-appen, og en kan få tilgang til den ved å navigere til menyen. På dette tidspunktet er Internett-tilkobling ikke nødvendig, og det beste er at alle lydsporene og de tilhørende tekstene lastes ned sammen med videoen. Videoene lastes ned og lagres i følgende mappe:

C:UsersAppDataLocalPackages4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8LocalStateofflineInfodownloads

Nå er det en ekstra advarsel, den nedlastede videoen er underlagt utløp avhengig av den enkelte lisensen, og jeg har sett noen titler utløper om et par dager. Men hvis du kobler deg til internett, er sjansene at lisensen kan fornyes.

Lese: Netflix Tips og triks.

Wrapping det opp

Jeg har vært en ivrig fan av Netflix innhold siden et par år, og til tross for økningen i abonnementsavgiftene, fortjener noen av Netflix Originals oppmerksomheten de mottar. Også, jeg foretrekker å se Netflix på PCen min på den store skjermen i stedet for smarttelefonen min, og Offline-funksjonen er noe som gir en omfattende berøring til Netflix-tilbudet.

Relaterte innlegg:

  • 10 nyttige Netflix tips, triks og hack
  • 5 beste Netflix Chrome Extensions
  • Slik setter du foreldrekontroll på Netflix
  • Beste verktøy for å finne hemmelige Netflix-kategorier, filmer og TV-programmer
  • Netflix Party Extension for Chrome lar deg se Netflix sammen med venner

Link
Plus
Send
Send
Pin