Skip to main content

Slik laster du ned spill til PlayStation 4 fra telefonen eller PCen

Slik laster du ned spill til PlayStation 4 fra telefonen eller PCen

Geoffrey Carr

PlayStation 4-spill kan være store, og ta timer å laste ned. Heldigvis kan du begynne å laste ned spill selv når du er borte fra hjemmet. Alt du trenger er Sonys offisielle smarttelefonapp, eller en nettleser på hvilken som helst PC.

Dette vil bare fungere med digitale spill. Hvis du har en fysisk kopi av spill, må du sette den inn i PlayStation 4-disken din før konsollen begynner å installere den og laste ned eventuelle oppdateringer (åpenbart). Du kan imidlertid kjøpe digitale spill hjemmefra, og de blir automatisk nedlastet til din PS4.

Sjekk hvilemodusinnstillingene

Dette krever at du bruker de riktige strømsparingsinnstillingene på PlayStation 4. Under normal hvilemodus vil PlayStation 4 holde kontakten med Sons servere og vil automatisk våkne opp for å laste ned oppdateringer og spill du køer for nedlasting.

Hvis du er borte fra konsollen din nå, kan du hoppe over dette trinnet og bare prøve å laste ned spillet du vil laste ned. Forutsatt at PS4 er på standard hvilemodus innstillinger, vil det bare fungere. Men hvis du tidligere har deaktivert denne funksjonen på konsollen din, begynner spillet ikke å laste ned umiddelbart. Den lastes automatisk ned når du kommer hjem og slår på PS4-en.

For å sjekke denne innstillingen på PS4, gå til Innstillinger> Strømsparingsinnstillinger> Angi tilgjengelige funksjoner i hvilemodus. Sørg for at alternativet "Stay Connected to Internet" er aktivert. Dette vil tillate PS4 å våkne opp og laste ned spill og oppdateringer.

Du bør også forsikre deg om at du er logget på PlayStation Network med samme brukerkonto som du vil bruke på telefonen din. Gå til Innstillinger> Kontoinnstillinger og velg "Logg inn" hvis du blir bedt om å gjøre det. Hvis du ser et "Sign Out" -alternativ her i stedet, er du allerede fullt logget på.

Slik laster du ned spill fra telefonen

Du kan laste ned spill fra telefonen din ved hjelp av Sonys PlayStation App, tilgjengelig på Google Play for Android eller App Store for iPhone.

Start appen etter å ha installert den og logg inn med den samme PlayStation Network-kontoen du bruker på PlayStation 4. Trykk på PlayStation Store-ikonet øverst til venstre i appen.

 

For å laste ned et spill du ennå ikke har kjøpt (eller tidligere lastet ned, hvis spillet er gratis), finn spillet i PlayStation Store her. Trykk på "Legg til i handlekurven" -knappen og kjøp spillet eller trykk "Prøv gratis demo" hvis det er en gratis demo.

Når du har bekreftet kjøpet ditt, trykker du på "Last ned til din PS4" -knappen for å begynne å laste ned spillet til PlayStation 4 som er knyttet til kontoen din umiddelbart.

 

For å laste ned et spill du allerede har kjøpt eller tidligere lastet ned gratis, trykker du på ikonet for kontoen øverst til høyre på skjermen. Trykk på «Kjøpshistorikk» i menyen som vises.

 

Bla gjennom spillene du har tilgang til og trykk på "Last ned til din PS4" -knappen for alle du vil laste ned. PS4-enheten laster ned dem automatisk.

 

Du kan trykke på kontonikonet ditt og velge "Nedlastingskø" for å se køen av spill du laster ned og statusen deres. Du kan til og med trykke på "X" -knappen på denne skjermen for å stoppe en nedlasting på en ekstern måte.

 

Slik laster du ned spill fra en nettleser

Du kan laste ned spill fra hvilken som helst nettleser ved hjelp av Sonys PlayStation Store-nettsted. Gå til nettstedet, klikk "Logg inn", og logg inn med kontoen som er tilknyttet PS4.

Denne prosessen fungerer det samme på nettstedet som det gjør på PlayStation-appen. Finn et betalt eller gratis spill du vil installere, og kjøp det eller last det gratis ned.

Når du har bekreftet kjøpet eller gratis nedlasting, kan du klikke på "Last ned til din PS4" -knappen for å umiddelbart begynne å laste ned spillet på PlayStation 4 som er knyttet til kontoen din.

For å begynne å laste ned et spill du tidligere har kjøpt eller lastet ned gratis, klikker du på kontonavnet ditt øverst til høyre på siden og velger "Kjøpshistorikk".

Finn spillet du vil laste ned og klikk på "Last ned til din PS4" -knappen.

For å se nedlastningskøen din, klikk på kontonavnet ditt øverst til høyre på siden og velg "Nedlastings kø".

Du kan se dine aktive nedlastinger fra denne skjermen og til og med avbryte dem fra her, hvis du vil.

Hvis nedlastingen ikke starter automatisk

Spillet kan ta noen minutter å begynne å laste ned etter at du har klikket på knappen "Last ned til din PS4". Hvis det aldri starter, har PlayStation 4 enten feil modus for hvilemodus eller den er ikke koblet til Internett. Nedlastingen starter umiddelbart når noen slår på din PS4, og den er koblet til Internett.

For å sikre at dette vil fungere i fremtiden, aktivere alternativet "Stay Connected to Internet" på PS4s angitte funksjoner tilgjengelig i hvilemodus-skjermen.

Link
Plus
Send
Send
Pin