Skip to main content

Blackbird Privacy Tool vil tilpasse innstillinger for Windows 10 Privacy & Telemetry

Blackbird Privacy Tool vil tilpasse innstillinger for Windows 10 Privacy & Telemetry

Geoffrey Carr

Windows 10 samler telemetri som den sender tilbake til serverne. Microsoft sier at det gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Noen av dere kan ha det bra med dette - men noen kan vurdere dette som en brudd på deres personvern. Hvis du er blant den sistnevnte gruppen, er det her et annet verktøy som kan hjelpe deg å forhindre Windows 10 personverninnstillinger. Vi har allerede tatt en titt på flere Windows 10 Personvern Fixer Tools. I dag la oss ta en titt på svarttrost.

Via appen Innstillinger kan du konfigurere Windows 10-personverninnstillinger, samt administrere Windows 10-telemetri og datainnsamling. Men Blackbird lar deg gjøre alt dette og mer med et klikk.

Blackbird Windows 10 Privacy Tool

Blackbird er et Windows sikkerhetsverktøy som forbedrer personvernet ditt på din Windows PC. Det er et enkelt og raskt verktøy som hjelper deg med å justere sikkerhetsinnstillingene uten å ha noen spesiell teknikkunnskap eller uten å bruke timer med din verdifulle tid. I motsetning til andre sikkerhetsverktøy er Blackbird enkel, kraftig og kommer med en grunnleggende layout.

Blackbird er ikke en sanntidssikkerhetsprogramvare, men det er et program som lager en personvernmur for Windows som stopper automatisk datainnsamling og gir deg total kontroll over personvernet ditt. Programmet kommer i en zip-fil og krever ingen installasjon.

Last ned verktøyet, les ReadMe-filen, opprett et systemgjenopprettingspunkt og kjør kjørbar. Verktøyet vil liste innstillingene de anser er ikke sikre. Ved å klikke på en hvilken som helst tast vil alle innstillingene på PCen bli brukt. Pass på at PCen har en aktiv internettforbindelse for å løse vertsnavnene til IP-adresser.

Hva Blackbird gjør

  • Blokkerer telemetri- Blackbird blokkerer Windows rapportering både på nettverksnivå og på applikasjonsnivå. Uten å gjøre endringer i brannmurinnstillingene, fjerner den hele listen over oppdateringer av Windows-telemetri, etc.
  • Forbedrer Personvern- Deaktiverer datainnsamlingen og forbedrer personvern og hastighet på PCen. Programmet fjerner også ad-ID-sporingstoken, passorddeling, deling av plassering og P2P-oppdateringsdeling og forhindrer også diagnostiske data etc.
  • Fjerner Upgrade Pop-Ups- Den fjerner alle nedlastede forhåndsinstallere filer og oppgraderer filer og mapper fra PCen din og gir deg et nag-gratis datasystem. Videre deaktiverer den Windows Feilrapportering og forhindrer PCen din fra alle automatiske installasjoner og automatisk loggers, etc.
  • deaktiverer OneDrive, Xbox Live Services, Cortana, WiFi Sense, Bing-integrasjon, Start menyannonser, og forhindrer kryss-enhetens synkronisering.

Ved hjelp av noen kjente og noen mindre kjente teknikker, avvikler Blackbird Windows helt og dermed gir deg full kontroll over dine personlige og private data. Programmet kjører ikke i bakgrunnen og gjør ingen endringer i innstillingene for Windows-brannmur.

Ting å merke seg:

  • For å se alt det gjør, må du lese dokumentasjonen på nettsiden.
  • Verktøyet tilbyr ikke brukergrensesnitt, men opererer med et kommandolinjegrensesnitt.
  • Denne bærbare CLI gir deg mindre kontroll, i den forstand at du ikke kan velge hvilke innstillinger som skal gjelde. Verktøyet gjelder dem alle!

Last ned Blackbird fra sin hjemmeside hvis du liker det du ser Det vil sikkert hjelpe deg med å gjenvinne Windows og gjøre det mer privat og sikkert.

Link
Plus
Send
Send
Pin