Skip to main content

Innstillinger for Windows 10-innstillinger fungerer ikke

Innstillinger for Windows 10-innstillinger fungerer ikke

Geoffrey Carr

Innstillinger-appen i Windows 10 tilbyr deg en søkefelt som lar deg raskt søke etter hvilken som helst innstilling. Men noen brukere har rapportert at Windows 10 Settings Search Bar ikke fungerer, med innstillingene selv ikke blir indeksert. Selv om søket ditt bruker oppgavelinjenes søkefelt, vil du ikke se noen innstillinger som er oppført. Det kan hende at det ikke finnes kontrollpaneler eller innstillinger-appelementer, eller du kan ikke vise noen resultater. Hvis du står overfor problemer, kan du prøve denne løsningen.

Innstillinger for Windows 10-innstillinger fungerer ikke

Først og fremst åpner du datamaskinens mappe, høyreklikk på systemet Drive, som er C, og velg Egenskaper. Sørg for at Tillat at filer på denne stasjonen har innhold indeksert i tillegg til filegenskaper boksen er merket. Hvis ikke, velg det og velg deretter Bruk endringer i undermapper og filer.

Nå åpner du følgende mappeplassering:

C:UsersAppDataLocalPackageswindows.immersivecontrolpanel_cw5n1h2txyewyLocalState

Her høyreklikker du på indeksert mappe og velg Eiendommer.

Deretter klikker du på Avansert knappen og sjekk Tillat at filer i denne mappen har indeksert i tillegg til filegenskaper innstilling.

Hvis den allerede er merket, fjerner du merket av og klikker OK. Så sjekk det igjen og klikk OK> Søk og avslutt.

Start datamaskinen på nytt og se om den har hjulpet.

Hvis dette ikke hjelper, kan det hende du vil kjøre System File Checker, reparere System Image eller gjenoppbygge søkeindeksen og se om det hjelper deg.

Se dette innlegget hvis Cortana og oppgavelinjens søk ikke virker.

Link
Plus
Send
Send
Pin