Skip to main content

SecPod Saner Free: Avansert sårbarhetsskanner for Windows

SecPod Saner Free: Avansert sårbarhetsskanner for Windows

Geoffrey Carr

SecPod Saner er ikke en malware skanner eller en antivirusprogramvare. Det er en sårbarhetsskanner som bruker SecPod ANCOR, analyse- og korrelasjonsmotor som gir sårbarhet, malware heuristics, sårbarhetsreparasjon, endpoint-synlighet og programvare om omdømmetjeneste. Så hva betyr dette alt? Korrelasjonsmotor er en teknikk som forstår programmatiske forhold som å analysere logger og så videre. Den bruker prediktive analyser og fuzzy logikkalgoritmer for å oppnå målet. I dagens verden er ikke noe system sikkert, og alt vi kan gjøre er å maksimere våre forsvar mot trusler som skadelig programvare eller andre sikkerhetstrusler og håp om det beste.

En nylig studie fra Security Engineering Research Team viser at nær 67% av skadelig programvare ikke oppdages av anti-virus eller anti-malware-programvare. Dette betyr at flertallet av skadelig programvare går ubemerket.

Sikkerhetseksperter og ledere hos sikkerhetsleverandører er enige om at signaturbasert antivirus ikke klarer å holde følge med eksplosjonen av skadelig programvare. Men det er ikke at sikkerhetsleverandørene gjør noe, de utvikler ny teknologi for å motvirke dette ved å oppdage feilbruken som vil bidra til å forhindre nulldagssvikt. Mer enn 90% av sikkerhetsbruddene skyldes et programvaresårbarhet. Så det er viktig at vi trenger en programvare som oppdager operativsystemet og programvaresviktene våre, og motvirker eller rapporterer sikkerhetsproblemene, slik at brukeren kan ta nødvendige tiltak.

Advanced Vulnerability Scanner for Windows

SecPod Saner Free Edition gjør samme jobb. Det skanner hele vårt system, og ser etter programvaresårbarheter og overholdelse, og anbefaler ytterligere skritt for å løse det. I virkeligheten hjelper t brukerne med å bygge opp forsvaret mot skadelig programvare og andre sikkerhetstrusler.

Når skanningen er fullført, vil den generere en rapport om alle programvaresviktigheter og overholdelse, og det vil fortelle deg hvilken hurtigreparasjon eller oppdatering som skal gjelde for å løse dette problemet.

Du kan enten fikse det en om gangen, eller du kan velge å Remediate All å gjøre det på en gang.

En liten bakgrunn på hvordan SecPod Saner fungerer. Som jeg sa før, er hjertet av produktet SecPod ANCOR. Det fungerer basert på fire prinsipper - Sikt, Forebygging, Læring og Beskyttelse. Her er et bilde som best definerer ANCOR.

Ifølge deres nettside:

The ANCOR engine through its web services API guides Saner and Defender to collect information regarding the security posture of the system, perform assessments on the vulnerability state of the system, offer remediation for those vulnerabilities, along with monitoring events in real-time and continuously enforcing security policies.

Så du får nå en generell ide om hva SecPod Saner er, hvordan det fungerer og hvorfor en sårbarhetsskanner er viktig for oss.

SecPod Saner Gratis nedlasting

Å konkludere det er en anstendig program som gjør akkurat det det tilbyr å gjøre. Men ikke misforstå dette med en Malware-skanner eller Antivirus, dette er bare en ny lime of defense igjen sikkerhetstrusler. Du kan laste ned produktet fra her. Husk for at dette skal fungere, må du først registrere deg med din e-post. Du vil da motta en aktiveringsfil som du trenger for å aktivere den gratis programvaren. Opprett et systemgjenopprettingspunkt først, og undersøk hver anbefaling individuelt før du bestemmer deg for å godta dem.

Gi oss beskjed om dette produktet.

Link
Plus
Send
Send
Pin