Skip to main content

Win10 Security Plus lar deg herde Windows-sikkerhet

Win10 Security Plus lar deg herde Windows-sikkerhet

Geoffrey Carr

Å være et av de mest populære operativsystemene, er Windows alltid utsatt for de ondsinnede angrepene. Selv om operativsystemet har sine egne personverninnstillinger og sikkerhetsregime, er ikke alle teknikker som er kunnskapsrike nok til å justere disse innstillingene. Men du kan alltid bruke en tredjepartsprogram for å stramme sikkerheten eller si for å få et ekstra lagssikkerhet for din PC. Win10 Security Plus er en av de gratis programmene som lar deg justere sikkerhets- og personverninnstillingene for Windows 10/8/7 enkelt.

Win10 Security Plus

Win10 Security Plus er en lett og bærbar app som er kompatibel med den nyeste Windows 10 og Windows 8/7. Det lar deg kontrollere og regulere sikkerhetsfunksjonene til PCen din - forbedre sikkerhetsinnstillingene og få et ekstra skjold mot trojanere, virus og andre ondsinnede angrep.

Verktøyet kombinerer mer enn 40 sikkerhetsinnstillinger til en enkelt liste, og du kan ha en perfekt sikker PC bare ved å sjekke eller fjerne merket for alternativene. Det hjelper deg med å endre sikkerhetsinnstillingene og konfigurasjonene enkelt uten mye teknisk kunnskap. Disse prosedyrene ville ellers kreve minst teknisk kompetanse og kan ta mindre enn en time eller så for en amatørdatabase bruker. Men husk, du må vite hva du gjør.

Rull nedover listen nøye og sjekk eller fjern merket for alternativene, avhengig av hvordan du bruker de foreslåtte sikkerhetsrettingene. Bare juster innstillingene i henhold til dine egne preferanser, og klikk på Apply-knappen.

Viktige funksjoner i Win10 Security Plus

 • Aktivt sikkerhetssystem med 40+ sikkerhetsforbedringer gjør PCen din tryggere
 • Oppretter systemgjenoppretting
 • Beskytter dine filer og mapper med Win File Protection
 • Be om signaturverifisering for nedlastinger
 • Deaktiverer Autorun.inf og blokkerer USB-spredning av skadelig programvare

Herd Windows-sikkerhet

Verktøyet lar deg:

 1. Aktiver Internet Explorer Memory Protection
 2. Deaktiver ofte utnyttede Windows-funksjoner
 3. Deaktiver Fjernregister, Fjernhjelp, Kortfilnavn
 4. Deaktiver Autorun.inf Autoplay, 16-bit prosesser, WSCRIPT.EXE
 5. Aktiver Strukturert Unntak Håndtering Overskrivingsbeskyttelse
 6. Og mer!

Lese: Tips for å sikre Windows 10.

Totalt sett er Win10 Security Plus et fint, enkelt og bærbart verktøy som kan hjelpe deg med å forhindre Windows-sikkerhet. Nyttig hvis du vil lage din Windows-PC og gjøre den mer sikker!

Den er tilgjengelig for nedlasting fra sin hjemmeside.

Det anbefales alltid å opprette et systemgjenopprettingspunkt før du justerer eventuelle innstillinger på PCen, slik at du kan komme tilbake til de opprinnelige innstillingene hvis noe går galt.

Ta også en titt på Ultimate Windows Tweaker, under sikkerhetsfanen, og tilbyr flere sikkerhets- og personvernrelaterte tweaks.

Link
Plus
Send
Send
Pin