Skip to main content

SysHarderner lar deg herde Windows-innstillinger for å gjøre det sikrere

SysHarderner lar deg herde Windows-innstillinger for å gjøre det sikrere

Geoffrey Carr

Ransomware og forskjellige andre virusangrep er ganske vanlig i disse dager. Uansett hvor god anti-virusprogramvaren din er, er datamaskinen din aldri 100% sikker. Du må holde PCen oppdatert med de nyeste versjonene av programvaren du bruker, du må holde kontroll på personverninnstillingene dine og mye mer. Selv om det er mange applikasjoner tilgjengelig på internett laget for å hevde PC-sikkerheten, kom vi nylig over SysHardener av NoVirusThanks.

SysHardener kommer også som et bærbart program, og dermed trenger du ikke å installere det. Bare last ned det og kjør det på systemet ditt. Programmet er kompatibelt med både 64-biters og 32-biters versjoner av Windows.

Som navnet antyder, er SysHardener et program utviklet for å herde systemets sikkerhet. Hovedgrensesnittet er ganske brukervennlig, men det kan kreve litt teknisk kunnskap å bruke den.

SysHardener - Harden Windows sikkerhet

Windows-PCer har som standard noen sikkerhetsinnstillinger, men det finnes måter du kan forhøye sikkerhetsinnstillingene for å holde cyber-angrep vekk. For å gjøre PCen tryggere, må du justere Windows-innstillingene litt, og dette er hvor SysHardener hjelper deg. Så, i utgangspunktet, er det en innstilling for tweaking programvare som bringer alle innstillingene på ett sted og hjelper deg med å gjøre Windows-PCen enda mer sikker.

Du kan sjekke innstillingene til PCen og sjekke eller fjerne merket etter dine egne preferanser. Du kan for eksempel kontrollere brukerkontoinnstillingene, endre oppførselen til UAC-meldinger for brukere og administratorer, justere Windows-sikkerhetsjusteringene, deaktiver de ubrukte Windows-tjenestene, den sårbare programvaren kan slås på eller av, juster innstillingene for Windows-brannmur ( innkommende og utgående) og mer. Du må bare rulle ned innstillingene en etter en og gjøre endringer.

Pass på at du vet hvilke endringer du gjør, og hvordan det kan påvirke PCens ytelse. Hvis du fjerner filtypenes foreninger eller endrer registeroppføringene, kan det kremme noen av programmene som kjører på PCen. Derfor er det svært viktig å forstå hver innstilling før du foretar endringer.

Mens dette ser ut som et enkelt program, men det ber deg sikkert om å ha tålmodighet og erfaring for å konfigurere Windows-innstillingene her. Programmet hjelper deg med å forstå endringene og deres effekter. Det er små utropstegn med noen av tweaksene, som advarer deg om problemene som kan oppstå. Bare sving over disse merkene, og du kan lese instruksjonen eller advarselen.

Programvaren er hovedsakelig fokusert på sikkerheten, og lar deg dermed også tilpasse funksjonene til installerte applikasjoner og programvare på PCen. Med SysHardener kan du tilpasse innstillingene til programmer som Foxit Reader, Kingsoft WPS Office, Microsoft Office og Adobe Reader.

Når du er ferdig med valgene, klikk på Bruk valgt og programmet vil gjøre de nødvendige endringene. Du må starte datamaskinen på nytt for å ta endringer effekten.

SysHardener er faktisk et enkelt og omfattende program for å finjustere Windows-konfigurasjonen, men det krever absolutt grunnleggende teknisk kunnskap om hvordan Windows PC fungerer. Les instruksjonene og advarslene nøye før du foretar endringer.

SysHardener har også de direkte koblingene til alle PC-verktøyene dine under kategorien Systemverktøy. Disse koblingene tar deg til verktøyet direkte fra programmet. Du kan laste ned SysHardener her. Vi anbefaler at du oppretter et systemgjenopprettingspunkt først før du bruker dette verktøyet.

Link
Plus
Send
Send
Pin