Skip to main content

DocuSign lar deg la deg signere dokument elektronisk

DocuSign lar deg la deg signere dokument elektronisk

Geoffrey Carr

DocuSign som navnet betyr, er en elektronisk signaturtjeneste som letter elektronisk utveksling av signerte dokumenter og kontrakter. Det lar deg signere dokument elektronisk fra hvor som helst, når som helst. De DocuSign app for Windows 8.1 er tilgjengelig for nedlasting i Windows Store. DocuSign for Windows 8 er helt trygt og lovlig måte å signere de digitale dokumentene elektronisk. Du kan signere alle slags dokumenter hvor som helst, når som helst på hvilken som helst enhet, kan det være ansettelsesskjemaer, NDAer, leieavtaler eller leieavtaler, fakturaer, regninger, kontrakter, arbeidsordrer eller noe annet.

Vet mer om DocuSign og se hvor enkelt det er å sende, signere og lagre dokumenter digitalt.

DocuSign app for Windows 8

For å starte med tjenesten må du først laste ned og installere appen på systemet ditt og logge på det. Du kan opprette en ny konto hos DocuSign, eller kan også logge inn med din Microsoft-konto eller andre sosiale ID-er.

Sende et dokument for digital signatur

Last opp dokumentet fra datasystemet eller fra en hvilken som helst cloud-lagringstjeneste. Kontroller at dokumentet er i de vanlige formater som MS Word, MS Excel eller PDF etc.

Legg til mottakere. Du kan legge til dem fra dine lagrede kontakter eller kan skrive e-postadressen manuelt.

Skriv emnet og meldingen hvis noen. Deretter legger du inn DocuSign-kodene for å indikere hvor du trenger digital signatur, og klikk på 'Send'.

Programmet vil da sende dokumentene til mottakerne lagt til.

Husk ... ikke glem å sette påminnelsen som vil fortsette å minne mottakerne om å signere dokumentene.

Tegn dokument elektronisk

Åpne dokumentet fra e-posten din. De enkle instruksjonene med dokumentet vil lede deg gjennom signeringsprosessen. Follo det og så signere dokumentet og klikk på 'Fullfør'.

Administrer og spor dokumenter

Sporing av dokumentene er like enkelt. Bare gå til dashbordet på DocuSign og klikk på 'Dokumenter'. Her kan du se eller redigere alle dokumentene du har sendt eller mottatt for digital signatur.

Dashbordet lar deg også lage din signatur eller laste opp et bilde av signaturen din. Dokumentene i DocuSign utløper om 120 dager, og mottakerne blir advart null dager før den utløper.

Samlet DocuSign er en fantastisk tjeneste som lar deg lagre, sende og signere fra hvilken som helst Internett-klar enhet. Logg inn på DocuSign-kontoen din og begynn å sende dokumentene dine for digital signatur. Et pluss punkt i denne appen eller tjenesten er at mottakerne ikke trenger å ha en DocuSign-konto for å signere og returnere dokumentet.

Du kan laste den ned fra Windows Store.

Link
Plus
Send
Send
Pin