Skip to main content

Office 365 Advanced Security Management funksjoner og funksjoner

Office 365 Advanced Security Management funksjoner og funksjoner

Geoffrey Carr

Office 365 Advanced Security Management er et program som legger til et nytt sett med muligheter for Office 365-miljøet ditt, som trusselsdeteksjon og innsikt. Alle disse funksjonene drives av Microsoft Cloud-teknologi. Videre kan dette settet med funksjoner legges til som tillegg til andre Office 365-forretningsplaner for en nominell avgift på $ 3 per bruker per måned.

Office 365 Advanced Security Management

Pakken inneholder følgende funksjoner:

Threat Detection

Denne funksjonen informerer deg om høyrisiko sikkerhetstrusler, unormal bruk og andre forekomster.

Forbedret kontroll

Interesserte IT-administratorer distribuerer tjenesten for å angi granulære kontroller som beskytter mot en rekke trusler. For eksempel gjør systemet det ganske enkelt å oppdage og blokkere eventuelle trusler mens du laster ned en uvanlig stor mengde data. I tillegg kan det generere en trusselvarsel for IT-personell, automatisk.

Oppdagelse og innsikt

Tilbyr økt synlighet i Office 365-bruk og skygger IT uten å installere et sluttpunktsagent.

Threat Detection

Threat Detection Capabilities fungere på en unik måte som det tillater administratorer å sette opp retningslinjer for å oppdage mulige sikkerhetsforstyrrelser. Tjenesten skanner en brukers oppførsel, sensing for faktorer som indikerer at noe ikke er riktig og deretter informerer IT-administratoren om å ta litt rask handling. Den utfører ovennevnte oppgave via atferdsanalytisk. Avansert Security Management inkorporerer Microsofts innsikt i trusselskapet.

Forbedret kontroll

Enhanced Control-funksjonen leveres med forhåndsdefinerte maler. Disse maler gjør det mulig for IT-administratorer å sette opp nye retningslinjer eller endre den eksisterende for sporing av bestemte aktiviteter. Advarsler kan genereres når noen mistenkelig aktivitet er notert og umiddelbart overføres til IT-administratoren via e-post eller tekstmelding når et brudd oppstår. Ved hjelp av disse aktivitetsfiltrene kan IT se etter plasseringen til en bruker, enhets type, IP-adresse eller mer.

Oppdagelse og innsikt

Denne funksjonen gir IT forbedret synlighet til bruk av Office 365 og skygger IT, uten behov for et sluttpunktsmiddel. Et nytt app-discovery-dashbord gir en visuell visning av organisasjonens Office 365-bruk, i tillegg til bruk av andre skygtjenester, slik at man bedre kan undersøke omfanget av hvilken skygge det forekommer i organisasjonen. For eksempel kan en person se hvor mye data som sendes til OneDrive for Business og konkurrerende tjenester som Box, Dropbox og lignende, uten at du må installere noen tjeneste. Avansert sikkerhetsadministrasjon gir deg også detaljer om de beste appene i hver kategori. For eksempel kan du se hvor mye data som sendes til OneDrive for Business, Box, Dropbox og andre leverandører av sky lagring.

For mer informasjon, besøk Microsoft.

Relaterte innlegg:

  • Hva er Hybrid Cloud? Definisjon, fordeler og fordeler
  • Innsikt for Office lar deg søke rett fra dokumentet
  • Public Cloud vs Private Cloud computing forskjell forklart
  • Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart
  • Beste Cloud Computing Services

Link
Plus
Send
Send
Pin