Skip to main content

goScreenCapture skjermbildeverktøy gjør det enkelt å dele

goScreenCapture skjermbildeverktøy gjør det enkelt å dele

Geoffrey Carr

goScreenCapture er et praktisk skjermbildeverktøy for Windows PC, som lar deg øyeblikkelig ta skjermbilder, og det tilbyr også noen grunnleggende redigeringsfunksjoner som gjør det til en komplett all-rounder. Verktøyet er godt bygget og tjener formålet godt. Det er gratis å laste ned, men krever registrering og e-postbekreftelse som er gratis.

goScreenCapture Review

Til å begynne med, som de fleste andre gratis skjermspillingsprogramvare, er det tre opptaksmoduser tilgjengelig. Med goScreenCapture kan du fange hele skjermen, et bestemt vindu eller et bestemt område på skjermen. Hele skjermopptaket er svært forståelig, i et bestemt område må du velge et område som vi gjør i Snipping Tool, og under bestemt vindu må du peke opp på programvinduet du spesielt ønsker å fange.

Når du har tatt skjermdumpen, dukker opp et nytt bilderedigeringsprogram som et vindu, og inneholder skjermbildet.

Her kan du redigere det tatt skjermdumpet og deretter lagre det eller bare lagre det uten å redigere. Redigeringsverktøyene er minimal, men du kan alltid bytte til andre avanserte verktøy for redigering av skjermbilder.

goScreenCapture tilbyr svært grunnleggende redigeringsverktøy som highlighter, linjer, tekstboks, enkel boks og etc. Du kan til og med lage dine egne tilpassede verktøy basert på noen av de ovennevnte verktøyene.

Som et eksempel, opprettet jeg en skissert boks ved hjelp av enkelt boksverktøy og et tekstboksverktøy med lav oppacitetsbakgrunn og en tilpasset skrifttype. Du kan skape utallige verktøy med farge eller noen enkle variasjoner i henhold til dine krav.

goScreenCapture har noen delingsalternativer, de er:

  • Til utklippstavlen
  • Via e-postklient
  • Via ccDevnet goTransfer (overfør app av samme utvikler)
  • Til Microsoft Paint
  • Til Facebook
  • Lagre som

Deling til Microsoft Paint er en nyttig utvidelse, og lar deg enkelt bytte til MS Paint for litt mer avansert redigering av fanget skjermbilder. Støtte for flere redigeringsverktøy som Paint.Net, Photoshop, etc. ville ha blitt verdsatt.

goScreenCapture er et flott lite verktøy som tjener formålet, det kan være veldig nyttig og nyttig når du tar skjermbilder og lagrer dem. På toppen av det, gir de minimale redigeringsfunksjonene og forskjellige delingsfunksjoner en vri og dermed gjør verktøyet verdt nedlastingen.

Klikk her å laste ned goScreenCapture. Verktøyet er gratis, men krever e-postregistrering.

Ta en titt på vår Windows Screen Capture Tool også.

Link
Plus
Send
Send
Pin