Skip to main content

ShareX gjør det enkelt å dele skjermbilder på sosiale nettsteder

ShareX gjør det enkelt å dele skjermbilder på sosiale nettsteder

Geoffrey Carr

ShareX er et gratis skjermbildeverktøy som lar deg fange skjermbilder og deretter lagre skjermbildet til harddisken, utklippstavlen eller umiddelbart laste dem opp til et webområde for verts- eller nettsamfunn. ShareX funksjoner øyeblikkelig deling, det lastes automatisk opp skjermbilder til et bilde hosting service og får deg den forkortede lenken til skjermbildet ditt ved hjelp av noen av URL-kortingstjenestene.

ShareX skjermbilde

ShareX lar deg fange skrivebordet ditt i ulike former som firkantet, rektangel, diamant, ellipse, trekant, avrundet rektangel og etc. Videre kan du fange full skjerm, et bestemt vindu eller du kan ta et skjermbilde fra hvilken som helst annen skjerm som er koblet til datamaskinen . Du kan til og med ta gratis skjermbilder og sette opp automatisk fange, slik at programmet fanger skjermen med jevne mellomrom.

Når du har tatt et skjermbilde, kan du legge til effekter og vannmerker, som kan redigeres fra Innstillinger-menyen. Du kan åpne bildeffekter konfigurasjon og tilpasse effektene som skal legges til et fanget skjermbilde. Du kan velge mellom mange tilgjengelige effekter som Skala, Skygge, Blur, Pixelate, Lysstyrke, Kontrast og etc. Du kan til og med velge Vannmerkeinnstillinger ved å gå inn i Oppgaveinnstillinger.

ShareX støtter deling til mange online image hosting-tjenester, som inkluderer Imgur, TinyPic, Imageshack og mange andre online bilde tjenester. Du kan redigere legitimasjonene dine for bildetjenester fra innstillingsmenyen. ShareX støtter også filer som deles til Dropbox, Google Disk, FTP Server og mange andre tjenester. Etter at du har lastet opp bilder, kan ShareX også forkorte nettadressen ved å bruke forkortingstjenester som bit.ly, goo.gl og etc. Igjen kan du logge på disse tjenestene ved hjelp av innstillingsmenyen.

Ved hjelp av denne programvaren kan du ikke bare laste opp filene dine til å dele nettsteder, men også dele skjermbilder på sosiale nettverk. For øyeblikket støtter ShareX kun Twitter som et sosialt nettverk, men vi håper å se andre som Facebook på listen i de neste versjonene.

ShareX inneholder også andre verktøy som Color Picker og image hash checker som er svært nyttige verktøy. Under innstillingsmenyen kan du redigere hurtigtaster slik at det er enkelt for deg å få tilgang til funksjonene til denne fantastiske programvaren. Hurtigtaster er svært nyttige og kan brukes når programmet er minimert til oppgavelinjen eller systemstatusfeltet.

ShareX er en alt i en programvare som lar deg lage, redigere og dele skjermbilder. Den har et skjermbildeverktøy, grunnleggende bilderedigeringsprogram, et vannmerkeverktøy og et bildedelingverktøy. Det er en kombinasjon av mange flotte verktøy. Grensesnittet er enkelt å betjene og kommer uten store komplikasjoner. ShareX er svært tilpassbar, og du kan tilpasse alle deler av programvaren.

ShareX gratis nedlasting

Klikk her for å laste ned ShareX.

Relaterte innlegg:

  • Free Screen Capture Software for Windows 10/8/7
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Nimbus Screen Capture: Browser addon og Desktop freeware
  • Skitch: Gratis skjerm og grafisk designer programvare for Windows
  • StepsToReproduce lar deg lagre skjermbilder som PDF

Link
Plus
Send
Send
Pin