Skip to main content

Hvordan lagre båndbredde ved å senke iMessages bildekvalitet

Hvordan lagre båndbredde ved å senke iMessages bildekvalitet

Geoffrey Carr

Bildene du sender i iMessage, kan bruke verdifull båndbredde og plass på telefonen. Imidlertid gir iOS 10 nå en måte å redusere størrelsen på bilder som sendes, hvis du ikke trenger et fullverdig bilde.

Cell selskaper er gjerrig med data, og de fleste av oss har en begrenset dataplan. Du kan dele bilder og bilder med venner og familie via iMessage i appen Meldinger, men det er ikke nødvendig å brenne opp 1-2 MB per delt bilde eller bilde, spesielt hvis det ikke er et bilde du skal lagre. De to bildene i bildet ovenfor ser omtrent like ut i meldingen, men størrelsesforskjellen mellom de to er merkbar, som vist nedenfor.

Selvfølgelig, hvis det er et bilde som mottakeren ønsker å lagre, skrive ut og ramme, vil du sende den i full kvalitet. Men for bildene "se på mine dumme katt" -typene, er denne innstillingen nyttig.

MERK: Denne funksjonen er kun for meldinger som sendes via iMessage til andre iPhone-brukere.

På startskjermbildet klikker du på "Innstillinger".

Trykk på "Meldinger" på Innstillinger-skjermen.

Bla til bunnen av meldingsskjermbildet, og trykk på skyveknappen for lavkvalitetsbildemodus for å slå den på (den blir grønn). Nå, kvaliteten på noen bilder du sender i iMessage vil være av lavere kvalitet og mindre i størrelse.

Det er en ulempe: Denne innstillingen er enten på eller av for alle meldingene du sender i iMessage. Du kan ikke slå den på for bestemte kontakter, for eksempel du kan velge å forhindre at bestemte personer får lese kvitteringer fra deg i iMessage. Så, hvis du vil sende et høyere kvalitetsfoto eller bilde til noen, slår du av denne innstillingen før du sender den, og du kan deretter slå den på igjen når du vil sende bilder og bilder med redusert størrelse.

Link
Plus
Send
Send
Pin