Skip to main content

Kjør programvare uten å installere dem med null installasjon for Windows

Kjør programvare uten å installere dem med null installasjon for Windows

Geoffrey Carr

Hvis du er irritert av den besværlige og tidlige installasjonsprosessen til den nedlastede programvaren, er Zero Install det beste programmet for deg å prøve. I stedet for å installere programvaren på systemet, kan du enkelt fange dem og bruke når du vil. uten å laste dem ned igjen. Videre, hvis noen programvare ikke er cached i Null installasjon Den vil automatisk laste den ned til din Windows PC.

Zero Installer lar brukeren bruke programvare direkte fra nettet uten å installere den på datasystemet. Brukerne trenger ikke faktisk å laste ned, pakke ut og installere programvaren for å bruke den. Null installasjon kan kjøre den uten behov for privilegerte røtter.

Nullinstaller kufferter programvaren når den lastes ned fra Internett første gang, og programmet kjører deretter programvaren fra hurtigbufferen. Null installasjon bruker nettadressen til et program og kjører det på datasystemet. Med andre ord tillater brukeren å bruke programvaren direkte fra sine nettsider. Programmet pakker ut sin egen katalog i hurtigbufferen, og du kan få tilgang til programvaren.

Zero Installer er tverrplattform, og den kan installere pakkene på systemlokaler som ikke krever administratortilgang og bare påvirker brukeren som installerer den. Dermed kan alle brukere av en PC installere pakken og kjøre ny programvare. Videre trenger det ikke noe root-passord for å installere programvaren på PC.

Slik bruker du null installasjon

  • Bare last ned den nødvendige versjonen fra 0install og installer den på datasystemet. Det tar ikke mer enn noen få sekunder å installere hvis du har en anstendig hastighetsinternettforbindelse.
  • Zero Installer har en stor samling av programmer i "Catalog", hvor du kan se og kjøre noen app uten å installere den på systemet.
  • Hvis du liker et program, kan du legge det til i listen over "Mine programmer" for enkel tilgang neste gang.
  • Du kan også legge til noe nytt program på listen.

Null installasjon identifiserer alle pakker fra nettadresser, og det er ikke noe sentralisert distribusjonsregister for å lagre hurtigbufferen. Når du installerer en annen versjon av programvare, deler den biblioteket og begge filene lagres parallelt i biblioteket. Hvert nedlastet program lagres i sin egen hurtigmappe i Zero Installer-programmet. Den sjekker også for oppdateringene automatisk når du kjører programvare og mottar de nyeste programversjonene automatisk uten å installere eller starte på nytt.

Zero Installer angir et XML-metadataformat som kan brukes flere plattformer som Mac OS X, FreeBSD, Fedora, Debian, Ubuntu og Windows. Du kan laste den ned her.

Relaterte innlegg:

  • Hva betyr Zero Day angrep, utnytte eller sårbarhet betyr
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • DNS Cache Forgiftning og Spoofing
  • Oppgrader Ikon Cache, Clear Thumbnail cache i Windows 10
  • Ammyy Admin: Bærbar Secure Zero-Config Remote Desktop Software

Link
Plus
Send
Send
Pin