Skip to main content

Tilbakestill Pålitelighet Monitor I Windows Operating System

Tilbakestill Pålitelighet Monitor I Windows Operating System

Geoffrey Carr

Pålitelighet Monitor er et avansert verktøy som måler maskinvare- og programvareproblemer og andre endringer i datamaskinen. Det samler inn 24 timers data før det viser noen resultater og beregner Stabilitetsindeks som spenner fra 1 (minst stabile) til 10 (den mest stabile). Du kan bruke indeksen til å evaluere påliteligheten til datamaskinen din ved å se gjennom rapporterte programfeil, Windows-feil, diverse feil, advarsler og annen informasjon. Enhver endring du gjør på datamaskinen eller problemet som oppstår på datamaskinen, påvirker stabilitetsindeksen.

Du kan fortelle din Hovedsiden poengsum (skalaer fra 1 til 10, 10 er den beste poengsummen) ved å se på hvordan linjelinjen slutter i øvre høyre hjørne bokset i rødt under, sammenlignet med skalaen 10 til 1 på venstre øvre hjørne bokset i rødt under.

Skriv pålitelighet i søkeboksen, fra søkeresultatene, velg Se pålitelighetshistorikk for å få tilgang til pålitelighetsmonitor.

Nå i denne artikkelen, forteller jeg deg hvordan du kan tilbakestille pålitelighetsmonitoren i tilfelle du har løst feilene eller bare vil slette de rapporterte dataene i Pålitelighetsmonitor. Hvis Pålitelighetsmonitor ikke virker, kan du tilbakestille den og se om den hjelper.

Tilbakestill Pålitelighet Monitor i Windows 10

1. Last ned batchfilen fra våre servere ved å klikke her.

2. Trekk ut innholdet i zip-filen. Åpne nå batchfilen med Høyreklikk -> Åpne. Det er verdt å nevne at du må være administrator av Windows for å åpne filen. Hvis du blir bedt om UAC, klikker du deretter Ja.

3. Når du har valgt Åpne i over trinn, ser du en rekke kommandoer som kjører inne i kommandoprompten for å tilbakestille Pålitelighetsmonitor. Når nullstillingen er ferdig, vil kommandoprompten lukke seg selv.

Åpne nå Pålitelighetsmonitor for å bekrefte tilbakestillingen:

Hvis du ikke finner Pålitelighetsmonitor i tilbakestilt tilstand, gjentar du trinnene 2 og 3. Start datamaskinen på nytt, og denne gangen bør du nullstille Pålitelighetsmonitor.

Etter en tilbakestilling, kan Pålitelighetsovervåkingen ta opptil 24 timer for å vise resultatene igjen.

Relaterte innlegg:

  • Process Manager lar deg måle datamaskinen omstart, logging ganger og mer
  • Tilbakestill denne PCen lar deg gjenopprette Windows 10 til fabrikkinnstillinger uten å miste filer
  • File Access Monitor holder et spor av hvem som leser og endret filene dine
  • Bruk Windows Pålitelighetsmonitor for å fikse PC-problemer
  • Aktiver, Deaktiver datainnsamling for pålitelighetskontroll i Windows OS

Link
Plus
Send
Send
Pin