Skip to main content

Universal Darkroom mørker hele datamaskinens skjerm, unntatt det aktive vinduet

Universal Darkroom mørker hele datamaskinens skjerm, unntatt det aktive vinduet

Geoffrey Carr

Det være seg et privatlivsspørsmål eller behovet for å jobbe i en distraheringsfri sone, det blir til tider nødvendigvis å skjule innholdet på skjermen og bare la en liten del av vinduet være aktivt for bruk. Den ønskede effekten kan oppnås med Universal Darkroom - et program og AutoHotkey-skript.

Hvis du allerede har installert AutoHotkey på datamaskinen din bare laste ned Universal Darkroom-skriptet og dobbeltklikk på det for å starte programmet. Det er et enkelt og brukervennlig program som krever ingen kodejustering. Universal Darkroom har også et hjelpevindu som instruerer deg på hvordan du bruker programmet.

Når det er aktivert, vil det brukervennlige programmet la deg utføre hovedoperasjonen, dvs. mørkere en skjerm ved å høyreklikke i et hvilket som helst hjørne av skjermen og velge alternativet Definer ny kantlinje. Alternativt kan man bruke AutoHotkey-ikonet som ligger i systemstatusfeltet for å utføre samme operasjon.

Velg vinduet som du ønsker å bruke effekten på, og gjør grensejusteringene i en liten tweak-boks som vises etter at hele skjermen blir svart for å vise eller skjule den nødvendige delen.

Forflytting av programmet fra den nåværende posisjonen på skjermen, tar det ut av visningen. Hvis du vil bytte posisjonen til programmet, må du avbryte skriptet, flytte vinduet og starte det på nytt. Klikk på 'Avbryt' -knappen for å avslutte. Det smarte skriptet håndterer oppgaven med å bytte tilbake til forskjellige applikasjoner veldig bra.

Universal Darkroom-applikasjonen er utviklet av Liang - en LifeHacker-leser, for å hjelpe deg med å holde fokus på arbeidet med minimal distraksjoner. Den er kompatibel med alle versjoner av Windows OS og krever AutoHotkey som den eneste forutsetningen.

nedlasting : Universal Darkroom script | AutoHotKey | Distraksjon Elimination / Full Screen Script.

Relaterte innlegg:

  • AutoHotkey-veiledning: Slik bruker du AutoHotKey-skript for å automatisere oppgaver
  • Slik avbryter du et møte i Outlook
  • Windows 10 tips og triks
  • Freeware å legge til Start-knapp og meny til Windows 8
  • Avinstaller Universal Apps fra brukerkontoen din i Windows 10 ved hjelp av PowerShell

Link
Plus
Send
Send
Pin