Skip to main content

InboxEx Extension for Microsoft Outlook lar deg utføre avanserte oppgaver

InboxEx Extension for Microsoft Outlook lar deg utføre avanserte oppgaver

Geoffrey Carr

InboxEx er en av de kraftige nye utvidelsene for både Outlook 2007 og Outlook 2010, spesielt laget for folk som utfører ulike grunnleggende samt avanserte Outlook-oppgaver, inkludert søkemails, automatisk e-postarkivering, planleggingsmøter, synkronisere hendelser med Google Kalender, etc.

Du vil nyte fordelen av lynrask e-postsøk sammen med søk som er spesielt innenfor dine kontakter, hendelser, meldinger på ett enkelt tak. Den beste delen av denne utvidelsen er at søket er definert av antall parametere eller kategorier som søk etter emne, innhold, avsender, mottaker, type, datoer og vedlegg også.

Egenskaper:

  • Lynrask e-post søk
  • Kalender tilgjengelighet deling via Google
  • Automatisk e-postarkiv
  • Planlegg møter og ringe med letthet
  • Og mer!

Designgrensesnittet er tydelig Intuitivt og brukervennlig. Det hjelper brukerne å administrere sine kontor- og personlige e-postadresser og komme i kontakt med dem ved å svare på dem i god tid. Siden Outlook 2010-søk krever at all tilgjengelig postboks blir indeksert og deretter initialisert før du bruker søket, kan det føre til lite problemer med å finne ut all viktig melding først og deretter filtrere dem ved hjelp av de ulike gruppe- eller kategorihodene. Dette er hvor InboxEx spiller en svært viktig og vennlig rolle i effektiv søk, slik at du kan søke og filtrere med flere alternativer.

Ved hjelp av InboxEx vil du også kunne planlegge møter sammen med Ringkonferanse om noen minutter uten å måtte importere mange ting, inkludert møteplan eller e-postsamtalemaler.

Denne nye utvidelsen legger også til et ekstra lag med arkiver som er en kombinasjon av hendelser, møter og mails, slik at du raskt kan søke og sende alle dine gamle og nye meldinger uten å være bekymret for å importere gamle data. Den lar deg også dele planlagte hendelser som er tilstede på din adresseliste, slik at de kan kjenne dine planer og kampanjer sammen med synkronisering av Outlook-kalender via Google Kalender.

InboxEx er en praktisk utvidelse for personer som arbeider med å administrere og koordinere med flere lag for et gruppearbeid. Det er spesielt laget for folk som er svært sannsynlig og foretrekker å bruke deling av møter og arrangementer med en mengde mennesker.

Nedlasting : InboxEx.

Relaterte innlegg:

  • 10 beste kalenderprogrammer for Windows 10
  • Microsoft Kalender tips og triks for å administrere tidsplaner
  • Feilsøk Microsoft Outlook-problemer som å fryse, korrupte PST, Profil, Add-in, osv
  • Slik bruker du Boomerang for Outlook
  • Feilsøk problemer etter å koble Microsoft Outlook-klienten til Outlook.com igjen

Link
Plus
Send
Send
Pin