Skip to main content

EasyCMD lar deg utføre grunnleggende CMD-kommandoer fra et brukergrensesnitt på Windows

EasyCMD lar deg utføre grunnleggende CMD-kommandoer fra et brukergrensesnitt på Windows

Geoffrey Carr

Ledeteksten eller CMD har vært et ganske vanskelig verktøy for bruk for normale daglige brukere. Mens folk har vært så opptatt med å bruke programmer med fantastiske GUIer, virker det ganske vanskelig å bli kjent med kommandolinjen. Men kraften i kommandolinjeværktøyene bør ikke gå uoppdaget. Men for å gjøre tingene enklere for deg, har vi EasyCMD til Windows. Det er en enkel avledning av kommandoprompt som lar deg utføre CMD-kommandoer, og samtidig serverer du et pent brukergrensesnitt.

EasyCMD for Windows

Verktøyet er tilgjengelig som gratis og kommer i en bærbar formfaktor. Du trenger bare å laste ned og kjøre den. Mens verktøyet gjør det ganske enklere å utføre kommandoene, men samtidig, kan det gå glipp av noen funksjonalitet. Mens du kan utføre de fleste kommandoer og registrere sine svar. En liste med noen vanlige kommandoer er også gitt. Du kan velge noen av disse kommandoene, endre dem og utføre dem.

Kommandoprompt med brukergrensesnitt

Siden verktøyet er ment å brukes til enklere oppgaver, kan det hende du får problemer med å kjøre noen andre ting. Jeg kunne ikke kjøre et Java-program, som kunne gjøres på CMD uten noe problem. Du kan bare utføre kommandoer, og ikke kjøre programmer som kan kreve ytterligere brukerinngang.

Hvis du vet hvilken kommando du skal løpe, er alt du trenger å gjøre, å skrive inn kommandoen og trykke 'Henrette’. Svaret fra CMD vil bli registrert i en tekstboks nedenfor. Du kan enkelt kopiere innholdet som vanlig tekst og lim den inn noe annet sted. Det er også et alternativ å eksportere svaret som en txt-fil for delingsformål.

Selv om 'cd'(Change Directory) kommandoen fungerte ikke bra med programmet. Du må endre kataloger ved å faktisk kopiere programmets exe-fil og lime den inn i ønsket katalog. Kjører exe fra ønsket katalog kan bare hjelpe deg hvis du vil utføre noen mappespesifikke kommandoer.

EasyCMD er ikke en komplett erstatning for den kraftige CMD. Men det er en liten forenklet del av den. Verktøyet kan bare kjøre enklere kommandoer og utføre de grunnleggende operasjonene. Den innebygde listen med kommandoer inneholder også noen av de grunnleggende nyttige kommandoene som "ping" eller "ipconfig". Verktøyet kan være nyttig for deg hvis du ikke kjenner kommandoene, men trenger å kjøre bare noen få enkle kommandoer, og du vil gjøre det fra en brukergrensesnitt.

Besøk thecoffeeaddict.net å laste ned EasyCMD.

Link
Plus
Send
Send
Pin