Skip to main content

Stopp Yahoo fra å skanne e-posten din og vise personlige annonser

Stopp Yahoo fra å skanne e-posten din og vise personlige annonser

Geoffrey Carr

Du kan stoppe Yahoo fra å skanne e-posten din og vise personlige annonser. Du kan gjøre dette ved å velge bort denne tjenesten fra Yahoo Ad Interest Manager. Yahoo har vært en av de eldste aktørene i dot-com-tiden. Det var en av de mest kjente tjenestene sammen med AOL da den ble lansert i 1996. Hovedfunksjonen var å indeksere Internett. Så kom Yahoo Mail og flere tjenester som dominert Internett i sine tidlige tider. Men Yahoo begynte sakte å falle ut.

I 2008 tilbød Microsoft Yahoo for $ 45 milliarder for oppkjøp. Men Yahoo nektet tydeligvis tilbudet og ble solgt til Verizon i 2016 for nesten 10% av verdsettelsen sin gjort av Microsoft på rundt $ 5 milliarder. Før det døde de den klassiske Yahoo-posten i juni 2013, noe som tvinger brukerne til å bytte til den nye Yahoo-postopplevelsen, men som historien sier fungerte det ikke veldig bra for dem.

Selv etter å ha blitt kjøpt av Verizon, fungerer Yahoo fint med dominansen til Google, Apple og Microsoft på Internett. Dette hindrer ikke dem fra å skanne brukerens e-post. De gjør denne skanningen for å finne sine emner av interesser og å bli kjent med brukerne. Dette er noe som ligner på hva Google gjør med brukerne av Gmail.

Yahoo sier at i vilkårene for bruk og personvernspolitikk som nesten alle ignorerer og godtar, har de klart uttalt at brukeren aksepterer "aksept av automatisk innholdsskanning og analyse av kommunikasjonsinnholdet ditt ".Men heldigvis kan du velge bort denne skanningen og bare fortsette å bruke tjenestene på Yahoo Mail.

Stopp Yahoo fra å vise personlige annonser

Først av alt, begynn å besøkeAd Interest Managerpå Yahoo! s personverns nettsted. Du kan finne det her på - https://aim.yahoo.com/aim/us/en/optout/

[OPPDATER: Denne koblingen omadresserer nå til https://policies.oath.com/. Hvis du klikker på ditt land, blir du tatt til en side som er full med legalese og noen få ødelagte lenker.]

På siden kan du finne panelet som vist i skjermkortet ovenfor. Inne i det, kan du bare Opt Out av alle faner inkludertOver netteti tillegg tilPå Yahoo.

Når du gjør dette, vil knappen endres tilMelde deg på.

Voila! Du er ferdig med å stoppe Yahoo fra å skanne e-posten din og vise personlige annonser.

Hvis du la merke til på bunnen, ville du se en seksjon som heterDin enhet og deg.

Der finner du alle detaljene av posisjonen din, IP-adresse, OS, nettleser og andre detaljer.

Du kan administrere plasseringene der kontoen din har blitt åpnet.

For denne annonseringssporing og skanning må du velge bort hver enkelt enhet du bruker, fordi lagringsretningslinjene for informasjonskapsler gjelder for hver enhet separat.

Andre lignende innlegg som kan interessere deg:

  1. Administrer Facebook-annonseinnstillinger, og avmerk deg for annonsesporing
  2. Stopp Amazon-annonser fra å stalking deg rundt på nettet
  3. Stopp Google Annonser fra å følge deg på Internett
  4. Administrer og personliggjøre annonseinnstillinger i Microsoft-produkter.

Relaterte innlegg:

  • Administrer og personliggjøre annonseinnstillinger i Microsoft-produkter
  • Slik blokkerer du annonser i Windows 10
  • Slik konfigurerer du Microsoft Outlook for Yahoo Mail
  • Opt ut og opprettholder personvernet ditt når du bruker Google Services
  • Slik administrerer du Facebook-annonseinnstillinger og velger ikke annonsesporing

Link
Plus
Send
Send
Pin