Skip to main content

Utvidelser for å tilpasse startsiden for Chrome og nettleseren

Utvidelser for å tilpasse startsiden for Chrome og nettleseren

Geoffrey Carr

Med funksjoner som bærbarhet, synkronisering mellom flere enheter og tilpassbarhet, er Google Chrome en av de populære alternative nettleserne for Windows PC. Hvis du bruker Chrome-nettleseren på PCen, får du sannsynligvis deg lei av å se en hvit skjerm hver gang du åpner en ny kategori eller et vindu. Her er noen Chrome-utvidelser som du kan bruke til å forvandle nettleserens nye side til en absolutt glede.

Chrome-utvidelser for å tilpasse og forskjønne Hjem og Ny faneside

1] Bing Wallpaper for Googles startside

Hvis du bruker Google som standard søkemotor, dekorerer denne utvidelsen den fantastiske Bing tapet samling, gir deg forfriskende utseende hver gang du åpner en ny fane. Selv om det er mange måter å bruke som du kan angi et tilpasset bakgrunnsbilde til Google-hjemmesiden din, er det to grunner til fordel for denne utvidelsen. En, den bruker Bing-samling som er kjent for høykvalitets naturlige bilder som er elsket av mange, og to, det påvirker ikke tilpassede doodler generert av Google ved spesielle anledninger. Du kan få Bing Wallpaper til Google Hjemmeside fra her.

1] Live Start Page - DreamScene For Chrome

Husk Windows DreamScene activator verktøyet som lar deg sette .gif bilder og videoer som din Windows 7 desktop wallpapers? Live Start Page gjør akkurat det i Chrome. Å ha sin egen butikk, hvorfra du kan installere bevegelsesbilder, levende bakgrunn og statisk bakgrunn, i forskjellige oppløsninger, kan denne utvidelsen legge til mye variasjon i Chrome-hjemmesiden din eller den nye kategorisiden. Mens bakgrunnen spiller grasiøst, kan du alltid se hurtigvalg, vær, tid og a gjøremålsliste. Det fine her, er at hvis du er i humør for bare å se bildene, kan du deaktivere alle disse i Innstillinger. Du kan ned Live Start Page for Chrome fra her.

Nå vil disse to utvidelsene ikke bare fylle nettleserfanen din med bakgrunnsbilder for moro skyld, det vil også hjelpe deg med å forbedre produktiviteten din, på en måte, mens du surfer.

3] Vær ubegrenset

Vær ubegrenset er en flott utvidelse for å spore tid og surfing aktiviteter i et nytt fane. Ved hjelp av denne utvidelsen kan du planlegge oppgaver (som møter, frister), sette mål (daglig, årlig), og det vil minne deg om gangen. Ikke bare det, det vil analysere nettstedene du surfer og avhengig av hvilken kategori et nettsted tilhører, vil det gi deg detaljerte beregninger. Dette ville være til stor hjelp for å unngå forstyrrelser mens du surfer.

For eksempel, når du leser en Wiki-artikkel, får du et sosialt varsel og bytter til det stedet hvor du ser et godt produkt, og du går til en nettbutikk. På slutten av dagen, glemmer du Wiki-artikkelen, men ved å bruke Bli Ubegrenset, vil du bli kjent med hvor mye tid du brukte på sosiale nettsteder, læringssteder, etc., slik at du kan estimere deg selv senere. I henhold til nettleservanene dine, beregner det også om i en dag distraksjonstiden er høy, og foreslår at du holder deg fokusert for å nå dine mål. Du kan legge til et bestemt nettsted i en kategori, hvis du vil ha det i Innstillinger også. For å få deg til å holde fokus, vises den tilfeldige sitater og herlige bakgrunner sammen med værinformasjon. Prøv å være ubegrenset for deg selv fra her.

4] Momentum

Momentum er en enkel forlengelse for daglig inspirasjon. Ville det ikke vært bra når du åpner et nytt fane i nettleseren din hvis du får se naturlig HD-bakgrunn med et berømt sitat for å bli inspirert? Momentum gjør akkurat det. Denne utvidelsen lar deg sette en mål for dagen å holde fokus, viser værinformasjon og berømte sitater på bunnen for å bli inspirert. Bortsett fra å få tilgang til appene dine fra lenker til stede øverst til venstre på skjermen, kan du også stille inn noen egendefinerte lenker for rask navigering. En klokke og fantastiske bakgrunner er hovedstyrken til denne utvidelsen. Du kan få momentum for Chrome fra her.

Gi oss beskjed hvis du ønsker å anbefale noen andre.

Link
Plus
Send
Send
Pin