Skip to main content

Erstatt standard startsiden i Chrome med Start! forlengelse

Erstatt standard startsiden i Chrome med Start! forlengelse

Geoffrey Carr

Start! er en utvidelse som erstatter standard startsiden i Chrome-nettleseren og gjør den mer funksjonell. Start! erstatter standard startside - ny kategori, i Chrome.

På høyre side av siden vil du ha din "bokmerkerbar" i et annet oppsett enn tidligere. På venstre side vil du ha alle bokmerkene gruppert hierarkisk. Det er også en mulighet til å legge til favorittnyhetsfeeden til siden.

Det bruker Flickr for bakgrunnsbilder. Du kan også spesifisere din egen med en URL. Rulling fungerer i de fleste rutene (mushjul).

Trykk Ctrl + t eller klikk på ny tab "+" etter at du har installert dette for å prøve dette ut. Legg merke til at du må endre alternativene manuelt hvis du vil at en "ny tab" -side skal være standard startside.

Start! gir mer fleksibilitet og en mer dynamisk startside til Chrome-nettleseren. Det kan ta litt tid å endre ens vaner, men du kan begynne å like det når du blir vant til det.

Den har også en valgfri matleser. Det krever en feed url, du kan bruke feedbunter i Google Reader hvis du vil ha flere feeds i samme nettadresse.

Gå over til Start! Forlengelsesside for å sjekke det ut!

Link
Plus
Send
Send
Pin