Skip to main content

Stoppe Motbydelige MSN / Windows Live Messenger Spammere

Stoppe Motbydelige MSN / Windows Live Messenger Spammere

Geoffrey Carr

Har du blitt bombardert med spammere på Live Messenger og fortalt deg å sjekke ut noen Look9683 spammerside? Den gode nyheten er at du helt kan blokkere dem, men dessverre vil de ikke faktisk føle fysisk smerte.

Hvis du ikke er sikker på hva vi snakker om ... bruker du sannsynligvis ikke Messenger:

Første gang du mottar en spammermelding som dette, blir du bedt om å blokkere meldinger fra ukjente sendere, noe som er akkurat det du vil gjøre. Problemet er at hvis du ikke velger dette alternativet første gang, får du ikke det samme alternativet igjen.

Normalt hvis du velger blokk, vil du bli varslet om at dette blokkerer alle som ikke er på din tillateliste. Så vidt jeg er bekymret, er det bare slik jeg liker det.

Hvis du feilaktig eller med vilje har valgt å tillate på det forrige skjermbildet, kan du fortsatt blokkere alle ukjente brukere. Du må bare ta en tur til Alternativer-panelet.

Her vil du merke av for "Bare personer på Tillat liste kan se statusen min og sende meg meldinger". Deretter kan du sette opp Tillat listen hvis du vil, eller blokkere andre.

Hvis du bruker Pidgin til å få tilgang til Windows Live / MSN Messenger / Hotmail / Uansett hva MS omkalt det som i dag, kan du gå til Verktøy Personvern:

Deretter velger du kontoen i rullegardinmenyen "Angi personvern for", og velger «Tillat bare brukerne på vennelisten min» i nedre rullegardinmenyen.

Dette vil stoppe de latterlige spammere direkte i sporene sine.

Link
Plus
Send
Send
Pin