Skip to main content

Finn ut hvilke Online-kontoer som selger e-posten til spammere

Finn ut hvilke Online-kontoer som selger e-posten til spammere

Geoffrey Carr

Jeg blir stadig forstyrret av mengden spam jeg får i min e-postkonto hver dag. Å sitere en venn av meg: "Ærlig, dette burde være nummer ett problem i verden i dag. Glem å erklære krig mot tilfeldige land, la oss erklære krig mot spam, og innføre dødsstraff mens vi er på det!

Jeg kunne ikke enig mer. Så la oss starte et program for å finne ut hvem det er som selger e-postadressen til spammerne. Vi starter med en ny, ny Gmail-konto, fordi de gir funksjonen vi leter etter, som er + pluss adressering.

I hovedsak, pluss adressering betyr at e-postadressen din er [email protected], da kan du også motta epost på [email protected]

Så her er planen. For hver enkelt av dine elektroniske kontoer, vil du endre e-postadressen din til [email protected], der DONOTSPAMME er ditt e-postnavn og kontonavn er satt til kontoen du logger på.

For eksempel har jeg følgende: (ikke egentlige adresser, bare en illustrasjon)

Geico: [email protected]

Citibank: [email protected]

Newegg: [email protected]

For at dette skal fungere, må du sørge for at du ikke begynner å blinke denne kontoen rundt. Ikke begynn å legge ut på nyhetsgrupper eller noe sånt.

Nå når du begynner å få søppelpost på denne nye kontoen, bør du umiddelbart se hvem som selger adressen din, fordi den vil vises som brukernavn + [email protected]

Hvis du finner ut hvem det er som selger e-posten til spammere, slipper du en kommentar i boksen under.

Link
Plus
Send
Send
Pin