Skip to main content

Windows 10 er aktivert, men fortsetter å spørre om aktivering

Windows 10 er aktivert, men fortsetter å spørre om aktivering

Geoffrey Carr

Hvis Windows 10 fortsetter å spørre om Aktivering igjen og igjen, selv om det er aktivert, ved å spørre deg om produktnøkkelen, er det ting du må ta en titt på for å fikse problemet.

Hvis du åpner Windows Innstillinger> Oppdater og Sikkerhet> Aktivering, ser du kanskje en melding - Windows er aktivert. Men like under det kan du se en Aktiver Windows melding, med to knapper, en som ber deg om å aktivere OS-kopien ved hjelp av eksisterende produktnøkkel og en annen knapp som ber deg om det Endre produktnøkkel. Hvis du står overfor et slikt problem, gå gjennom innlegget og se om noe hjelper deg.

Windows 10 er aktivert, men fortsetter å spørre om aktivering

Før du begynner, bør du holde Windows-produktnøkkelen praktisk. Du kan hente det ved å kjøre følgende kommando i en forhøyet CMD:

wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey

Nå kan du fortsette.

1] Hvis du bruker riktig produktnøkkel, klikker du på Aktiver knappen igjen. Hvis du har en ny lisensnøkkel du vil bruke, klikker du på Endre produktnøkkel, skriv inn den nye og velg Aktiver. Ser det ut problemet? Hvis du ser en feilkode, viser dette innlegget deg hvordan du feilsøker Windows 10-aktiveringsfeil. Hvis du ser den samme meldingen igjen, les videre.

2] Avinstaller produktnøkkelen. Skriv deretter inn produktnøkkelen på nytt og prøv igjen.

3] Tokens.dat-filen i Windows-operativsystemet er en digitalt signert fil, som lagrer de fleste av Windows-aktiveringsfilene. Noen ganger kan filen Tokens.dat bli skadet som følge av hvilken Windows Activation kanskje ikke finner sted med hell. Oppbygg Tokens.dat-filen, og prøv å aktivere Windows på nytt.

4] Kjør feilsøkingsprogrammet for Windows 10-aktivering og se om det løser problemet ditt. Feilsøkingsprogrammet for Windows Activation hjelper deg med å løse de vanligste aktiveringsproblemene på ekte Windows-enheter, inkludert de som skyldes maskinvareendringer.

5] Windows 10 kan aktiveres via to metoder, produktnøkkelmetode, dvs. prosessen med å validere programvare med produsenten, og den nylig introduserte digitale rettigheten. Nå hvis du er logget inn med en lokal konto, og du ikke har en Microsoft-konto, foreslår jeg at du lager en ny Microsoft-konto og bruker den til å logge på Windows 10-datamaskinen din.

Etter å ha gjort det, prøv å aktivere kopien din. Sjansene er at du vil lykkes, og du vil se en Windows er aktivert med en digital lisens budskap. Tanken er å koble Windows-lisensen til din Microsoft-konto. Dette burde få problemet til å gå vekk. Hvis du ikke lykkes, kan du klikke på Feilsøking-knappen for å hente Feilsøking for aktivering.

6] Hvis du fortsatt står overfor dette aktiveringsproblemet, kan du aktivere Windows 10 via telefon. Ellers bør du kontakte Microsoft Support og forklare situasjonen din. Windows Support-agenten vil bekrefte Windows 10-produktnøkkelen og deretter gi deg en ID for å aktivere Windows 10 på den nye datamaskinen.

Håper noe hjelper!

Link
Plus
Send
Send
Pin