Skip to main content

De beste måtene å sende penger med telefonen

De beste måtene å sende penger med telefonen

Geoffrey Carr

Hvis du trenger å betale noen tilbake til middag, send leie penger til en romkamerat, eller send noen penger når de trenger det, kan du gjøre det helt enkelt fra smarttelefonen din. Vi har avrundet de beste mobilbetalingsappene som hjelper deg med å sende penger enkelt.

Vi bør notere rett på forhånd at du aldri skal sende penger online til noen uten å verifisere at du virkelig sender til riktig person, og at personen faktisk spurte deg om det (helst med telefon eller videosamtale). Det er mange svindlere på internett som prøver å lure folk til å sende dem penger.

Det største problemet med mobilbetalingsprogrammer

Mens alle disse programmene har fordeler og ulemper, er kanskje det største problemet generelt med å sende penger digitalt at mottakeren kanskje ikke bruker samme mobilbetalingsapp som du gjør. Hvis du for eksempel bruker PayPal til å sende noen penger, men mottakeren ikke bruker PayPal, må de registrere seg for en PayPal-konto for å kreve pengene.

Det er vanskelig å unngå denne situasjonen, så det er viktig å sette opp appen og opprette en konto er enkelt og raskt. Du kan alltid bare installere alle av mobilbetalingsappene slik at de er klare hvis du noen gang trenger dem, men det er ikke ideelt for alle, og mange vil bare gjøre plass til en mobil betalingsapp.

The Contenders

Vi plukket seks populære mobilbetalingsapper for å prøve ut: Kvadratkasse, Venmo, PayPal, Google Pay Send, Apple Pay Cash og Facebook Messenger. Apple Pay Cash er den eneste ut av disse seks som er proprietær til en mobil plattform (iOS), og mens det ikke nødvendigvis er en "app", følte vi at den var betydelig nok til å inkludere. Vi kastet også i Western Union-appen fordi hvis du noen gang trenger å få penger til noen, uansett hvor de er, er det ditt beste alternativ.

Husk at alle disse programmene har noen likheter, inkludert muligheten til å koble til et debetkort eller bankkonto for å legge til penger slik at du kan betale folk (samt overføre midler tilbake til bankkontoen din). De støtter også kredittkort (med 2-3% avgift). Med det sagt, la oss se hvilke av disse appene som er verdt din tid og penger.

Apple Pay Cash

iPhone-brukere vil sannsynligvis oppdage at Apple Pay Cash er den enkleste mobilbetalingsplattformen til å bruke ut av gjengen, særlig siden den allerede er integrert i iMessage, og å sette opp det er super raskt og enkelt (spesielt hvis du allerede har et debetkort satt opp med Apple Pay). Den store ulempen er at den bare fungerer på iPhone, slik at du ikke kan sende penger til eller motta penger fra folk som har andre typer telefoner.

Hvis du bare sender mellom iPhones, er det ikke et problem for deg, men det er ingen bedre løsning. Det er så raskt og enkelt å velge Apple Pay Cash i iMessage, velge et dollarbeløp, og sende det som om du vil en tekstmelding.

Venmo

Når du tenker på mobilbetalingsapper, tenker du nok på Venmo. Det er en av de mest populære alternativene ute av gjengen, hovedsakelig takket være et sosialt aspekt hvor du kan legge til venner for å gjøre raskere transaksjoner med, og til og med se de vennenees siste transaksjoner (hvis du er i den typen ting). Men du kan også sende penger til en annen Venmo-bruker, samt et telefonnummer eller en e-postadresse (i så fall vil mottakeren få instruksjoner for å registrere seg).

Venmo eies også av PayPal, som lar deg bruke Venmo-midlene til å kjøpe ting fra nettbutikker som tar PayPal som betalingsform. Dette betyr at du ikke trenger en PayPal-konto for å kunne utnytte den betalingsmåten på detaljhandel nettsteder, noe som gjør ting litt mer praktisk hvis du har noen Venmo-kontanter til å blåse.

PayPal

Så, mens Venmo er PayPals mobilbetalingsapp, kan du også bruke PayPal-smarttelefonappen til å sende og motta mobilbetalinger. Det er sannsynlig at du allerede har en PayPal-konto, så det kan være et passende alternativ for deg hvis du allerede har konfigurert det.

Appen er ikke noe å skrive hjem om, skjønt. Registreringsprosessen er ikke så rask og enkel som andre mobilbetalingsprogrammer, og det tar noen flere kraner å sende penger til noen enn det gjør med disse andre tjenestene. Plus, PayPal har vært i rikelig med varmt vann tidligere, spesielt frysende kontoer og holde tilbake penger fra brukere for falske grunner, eller uten noen forklaring i det hele tatt.

På plussiden er PayPal tilgjengelig i nesten alle land, og hvis du sender penger til noen som bruker en annen valuta, konverterer PayPal automatisk betalingen til den nødvendige valutaen. Så det er flott for internasjonale brukere.

Facebook Messenger

Mens Facebook Messenger er mest kjent som en meldingsplattform, kan du også bruke den til å sende og motta penger til og fra andre Facebook-brukere. Det beste er at nesten alle bruker Facebook, så du vil bli presset hardt for å finne noen som ikke vil kunne godta en betaling raskt og enkelt gjennom plattformen.

Men siden det ikke er en dedikert mobilbetalingsapp, må du navigere litt for å komme til skjermen der du kan sende noen penger. Det er ganske enkelt å bruke etter at du kommer til det punktet, skjønt.

Google Pay Send

Google Pay er Googles egen mobilbetalingsplattform, og Google Pay Send er navnet på mobil-til-mobil betalingsapp. Mens du tror at det skulle være proprietært til Android-enheter, er det faktisk tilgjengelig på stort sett hver plattform, inkludert iPhone, så vel som i nettleseren på hvilken som helst datamaskin.

Du har også sannsynligvis allerede en Google-konto, så det er ganske enkelt å registrere deg for Google Pay-du må kanskje koble et debetkort for å fullføre prosessen.

Square Cash

Square Cash er en av de enkleste og reneste mobilbetalingsappene der ute. Registrering av en konto er rask og enkel, og hver gang du brenner den opp, blir du umiddelbart møtt med et tastatur for å begynne å sende penger.

Kanskje en av de beste funksjonene i Square Cash er at du kan be om og motta penger fra alle, selv om de ikke har en kvitteringskonto. Du sender dem bare til din personlige "Cashtag" -kobling, og alt de trenger å gjøre er å skrive inn et dollarbeløp og deres debetkortinformasjon.

Den største ulempen med Square Cash, er at det ikke er FDIC forsikret, noe som er et enormt klart problem, vurderer at det er par for kurset for stort sett alle bank- og pengeprogrammer der ute. Så det er sannsynligvis best å ikke holde mye penger på kontoen din. I det minste bør du overføre eventuelle ekstra penger tilbake til din koblede bankkonto når som helst.

Western Union

Denne er litt annerledes, og konkurrerer ikke direkte med de andre appene vi har snakket om. Du sender ikke penger digitalt til folk for at de skal bruke eller flytte inn på bankkontoen. Vel, du kan sende penger til noens bankkonto, men du trenger deres fulle bankkontoopplysninger for å gjøre det. I stedet er den virkelige verdien av denne appen at den tilbyr en moderne variant på Western Unions eldgamle tjeneste: å få faktisk penger til folk.

Vi følte at det var viktig å inkludere denne fordi det gir noe de andre ikke gjør. Tenk deg å reise ganske mye hvor som helst i verden, og miste lommeboken og telefonen din. Du kommer til å trenge penger for å tide deg over mens du får ting sortert ut.

Etter at du har registrert deg for tjenesten og koblet til kontoen din, åpner du appen, skriver inn destinasjonen (som kan være en av en halv million steder i 200 land rundt om i verden) og mengden du vil sende, og personen på den andre slutten kan besøke stedet og plukke opp sine penger.

Så hvilken app skal du bruke?

Det er viktig å merke seg at den "beste" mobilbetalingsappen er den som passer best for du. Hvis du oppdager at de fleste vennene dine bruker Venmo, så er det sannsynligvis din beste innsats. På samme måte, hvis alle du vet har iPhones, er Apple Pay Cash flott.

Men hvis du leter etter en allround, enkel app som alle kan bruke, var Square Cash lett min favoritt - den er tilgjengelig for både iOS og Android, den har et super enkelt brukergrensesnitt som gjør det veldig enkelt å bruke. Det er også ganske raskt og smertefritt for en ny bruker å registrere seg for en konto.

Link
Plus
Send
Send
Pin