Skip to main content

Beste verktøy for å legge til vannmerke til bilde online gratis

Beste verktøy for å legge til vannmerke til bilde online gratis

Geoffrey Carr

Hvis du vil vannmerke et bilde eller et bilde uten å bruke Word eller Photoshop eller en annen gratis vannmerke programvare, vil disse gratis online verktøyene hjelpe deg legg til vannmerke til bilde eller et bilde. Du kan bruke disse gratis webappsene til å legge til vannmerke i bulk, bruk tekst, så vel som bildet som vannmerke.

Legg til vannmerke til bilde på nettet

1] Watermark.ws

Watermark.ws er populært på grunn av sin enkelhet. De gratis kontoholdere kan legge til vannmerke til bare ett bilde om gangen og behandle bare de første 30 sekundene av hvilken som helst video. Når du snakker om andre funksjoner, kan du importere filer fra din PC, Facebook, Google Disk, Evernote eller annen populær skylagring. Det er mulig å legge til et tekstvannmerke, samt et vannmerke for vann. For tekst vannmerke, kan du finne dusinvis av skrifter å bruke.

2] PicMarkr

PicMarkr.com er enda et veldig nytt og gratis verktøy for å legge til vannmerke i et hvilket som helst bilde. I motsetning til Watermark.ws kan du laste opp og behandle flere filer av gangen. Det er mulig å laste opp fem bilder om gangen - men den totale filstørrelsen er 25 MB. Den beste delen er at du kan bruke tekst samt bilde vannmerke på alle filene. Det tilbyr en spesiell funksjon kalt Flislagt vannmerke. Det er mulig å importere et bilde fra din PC, Flickr, Facebook og Google Photos - og du kan eksportere dem til noen av disse kildene etter å ha fullført prosessen.

3] Vannmerke-bilder

WatermarkImages.com er en annen web-app som kan hjelpe deg med å vannmerke bildene dine i bulk. Den leveres med et pent og rent grensesnitt, og alle alternativene er godt kategorisert. Du kan laste opp maksimalt 18 filer om gangen. Etter det vil du kunne velge vannmerketekst, skrifttypefamilie, skriftstørrelse, skriftfarge, vannmerkeposisjonen og noen spesielle effekter. Du kan velge posisjon ved å velge Venstre / Mellom / Høyre, eller du kan velge Tilpasset posisjon. Den eneste ulempen er at du ikke kan bruke bildemerker.

Lese: Gratis vannmerke programvare for Windows.

4] Vannmerket

I forhold til funksjonen, er WaterMarquee.com ligner på de andre verktøyene som er mentiaoned her. Men brukergrensesnittene er klare, det ligner det aller første verktøyet som er nevnt i denne listen. Når det er sagt, kan du legge til bilde vannmerke sammen med tekst vannmerke til et hvilket som helst bilde. Du kan tilpasse tekstvannmerket ved å velge forskjellige skrifter, endre skriftstørrelse, farge, bakgrunn, gjennomsiktighet og så videre. Snakker om begrensninger, brukerne av gratisversjonen kan bare laste opp og behandle 5 bilder av gangen.

5] Vannmerkeverktøy

Denne WatermarkTool.com kan legge til bare tekst vannmerke. Du kan imidlertid behandle opptil 5 bilder samtidig. Snakker om tilpasningen, kan du bruke en egendefinert skrift, velge en ønsket størrelse, farge, opasitet, etc. Selv om det tillater brukere å velge en posisjon, tilbyr den ikke en egendefinert posisjon. Etter behandling kan du laste ned det vannmerkede bildet til datamaskinen, som vanlig.

Gi oss beskjed hvis du er klar over andre gratis online-tjenester som lar deg legge til vannmerker på bilder og bilder.

Les neste:

  1. Gratis Vannmerke Remover programvare og Online verktøy
  2. Endre størrelse, dekorere, legge til rammer, rammer og vannmerker til bilder med BorderMaker.
Link
Plus
Send
Send
Pin