Skip to main content

Beste gratis vannmerke programvare for Windows 10/8/7

Beste gratis vannmerke programvare for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Vannmerking er den beste måten å beskytte bildene mot fra å bli kopiert. Det hjelper ikke bare deg med å få kreditter fra alle de som bruker bildene dine, men også bidra til å skape et merke. Selv om det finnes hundrevis av vannmerket programvare tilgjengelig i markedet, er det virkelig en kjedelig oppgave å velge de beste. I dette innlegget vil vi lære om det beste gratis vannmerke programvare for vinduet ditt 10/8/7. Selv om vi kan bruke vanlig fotoredigering programvare for å lage et vannmerke på bildet vårt, er det litt tid å ta og lang prosess.

Gratis vannmerke programvare for Windows

1. uMark

uMark er en enkel programvare som hjelper deg med å legge til synlige vannmerker på alle bildene dine. Bortsett fra å legge til vannmerker, hjelper uMark deg også å legge til forskjellige skyggeeffekter og grense til bildene dine. Med batchbehandlingsfunksjonen til uMark kan du legge til vannmerke til 50 bilder samtidig. Med uMark kan du legge til tekst vannmerke, bilde vannmerke, form vannmerke og QR kode vannmerke. Det lar deg også justere plasseringen av vannmerket og dens gjennomsiktighet. Så generelt er det en enkel programvare med alle nødvendige funksjoner for å legge til et vannmerke for bildet ditt. Den fungerer på Windows 10, Windows 8 og Windows 7. Last ned uMark her. Du må skrive inn epost-IDen din, og da må du aktivere den gratis versjonen.

2. WaterMark

Dette er en enkel gratis vannmerke app tilgjengelig i Microsoft Store. Med WaterMark kan du legge til et tekst- eller bildevannmerke i bildene dine og ja, du kan redigere flere bilder på en gang. Du kan bruke både jpg- eller png-bilder som vannmerke på bildene. Freeware lar deg skala vannmerket i henhold til bildestørrelsen, og lar deg også justere opasiteten. For tekstvannmerket, kan du velge fonter og farger etter eget valg. Mens du redigerer et bilde eller når du legger til et vannmerke, kan du også forhåndsvise endringene. Den beste delen om dette freeware er at oppløsningen og kvaliteten på et bilde opprettholdes etter redigering. Appen fungerer på Windows 10 og Windows 8.1 PCer.

2. Alamoon vannmerke

Alamoon er en kraftig vannmerke programvare som hjelper deg med å forbedre og beskytte bildene dine med et vannmerke, for å hindre at folk bruker dem uten ditt samtykke. Med dette gratis verktøyet kan du enkelt lage stilisert tekst eller legge til bildevannmerker til noen av bildene dine. Dette er et enkelt og raskt verktøy, og du kan legge til vannmerket på bare noen få sekunder. Programvaren støtter nesten alle større bildeformater som JPEG, BMP, TIFF, PCX, PNG, TGA, PBM, PGM, PPM, GIF, VDA, ICB, VST, PIX, WMF, Faks, PSD, PDD, PSP, CUT og PCD . Velg knappen for å laste ned den gratis versjonen av Alamoon her.

Lese: Beste verktøy for å legge til vannmerke til bilde online gratis.

3. JACo vannmerke

Dette er en gratis åpen kildekode applikasjon som hjelper deg å legge til et vannmerke for alle bildene dine. Med dette verktøyet kan du velge skrifttype, farge, størrelse og gjennomsiktighet i tekstvannmerket du legger til i bildet ditt. JACo Watermark støtter også batchbehandling, slik at du kan legge til vannmerke til flere bilder på en gang. Programvaren støtter bilder i de vanlige formatene som JPEG (JPG), PNG, BMP, GIF og WBMP. Dette er et enkelt program med et brukervennlig grensesnitt. Du kan også skalere vannmerket, justere posisjoneringen og justere gjennomsiktigheten. Last ned JACo her. Vær oppmerksom på at nedlastingslenkene / knappene ikke er til filene selv, men heller til sider der du kan velge et nedlastingsspeil; Ikke bruk nettleserens "Download Link" -kommando.

4. Star Watermark

Star Watermark igjen et enkelt, gratis og grunnleggende verktøy som følger med alle nødvendige funksjoner som tekst, bilde og 3D vannmerke og batchbehandling selvfølgelig. Den lar deg behandle bilder i bulk slik at du kan legge til vannmerke til flere bilder samtidig. Den lar deg endre skrifttypen til tekstvannmerket. Den eneste ulempen i dette verktøyet er at du kan flytte vannmerket med musen og plassere den der du vil. Verktøyet har sine faste steder hvor du må justere vannmerket. Men det dekker alle de grunnleggende stedene man vil ha et vannmerke å være. Videre kan du legge til skyggeeffekter til vannmerket og gjøre det gjennomsiktig hvis du vil. Du kan også tilpasse tekstvannmerket med gradienttekst-effekt, endre størrelse og endre navn på filen når du er ferdig. Så, i utgangspunktet, hvis du er ute etter et gratis verktøy for å legge til vannmerke i bildene dine med alle grunnleggende funksjoner, er Star Watermark et godt valg. Last ned Star Watermark her.

5. Easy Watermark Studio Lite

Hvis du er ute etter en programvare for å vannmerke 500 bilder, er Easy Watermark Studio Lite-versjonen et valg. Videre lar dette freeware deg omformere, omdøpe og reformere bildet etter dine behov. Som de andre verktøyene som er nevnt i denne listen, lar Easy Watermark deg også legge til både tekst og bilde vannmerke på bildet ditt. Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene i Easy Watermark Studio inkluderer: - Lag avrundede bilde hjørner, bilderefleksjoner, lagre vannmerkemaler, filter for vannmerker, pikselfiltre, roter vannmerker for bilder, støtter animerte GIF, skaper refleksjon for et bedre utseende og mer. Få det hit.

Les neste:

  1. Slik legger du til egendefinert tekst eller bilde vannmerke til Word-dokumenter
  2. Gratis Vannmerke Remover programvare og Online verktøy.
Link
Plus
Send
Send
Pin