Skip to main content

Løs underlige lydproblemer som kommer fra datamaskinens høyttaler

Løs underlige lydproblemer som kommer fra datamaskinens høyttaler

Geoffrey Carr

Vi pleier å bruke Windows-datamaskiner til å lytte til mye musikk eller hva som helst annet som har lyd. Det er en fin måte å passere tiden når vi har lite å gjøre, men hva skjer når høyttaleren opptrer, vet du, og gir en merkelig høy lyd.

Nå bør dette aldri sees som normalt, så hvis datamaskinen gir deg dette problemet, er det en teknisk feil som kan være programvare eller maskinvare.

Merkelige lydproblemer kommer fra høyttaler

Lydproblemer i Windows er ikke noe nytt, men hva skjer når høyttaleren din gjør noe merkelig høy lyd som irriterer deg mer enn noe annet? Prøv disse løsningene for å løse lydglimtene, det er hva.

Oppdater lyddriveren din

Hvis det er et programvareproblem, er sjansene at det har alt å gjøre med lyddriveren. Kanskje den nyeste versjonen av Windows 10 ikke fungerer bra med den gamle driverversjonen. Derfor er det på tide å oppgradere til den nyeste versjonen hvis den er tilgjengelig.

Først må du trykke på Windows-tasten + R for å påkalle kjøreboksen. Deretter skriver du devmgmt.msc inn i boksen og trykk Enter for å starte Enhetsbehandling. Det neste trinnet er å navigere til "Lydinnganger og utganger"Og høyreklikk deretter på høyttaleren eller driveren.

Til slutt klikker du Oppdater driver, deretter "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare.”

Hvis det ikke virker, må du besøke PC-produsentens nettsted og finne støtteseksjonen der det er mulig å laste ned drivere og annen programvare for datamaskinen. Du må kjenne datamaskinens modell og modellnummer for å finne de riktige driverne.

Fjern og installer lydkortet på nytt

Dette er en god løsning fra en personlig, men ikke-relatert opplevelse. Du ser, hadde problemer med Wi-Fi en gang der det alltid har en tendens til å koble fra. Ved å deaktivere og reaktivere WiFi-kortet, vil jeg alltid gå tilbake til mine galne måter på nettet.

En lignende handling kan fikse det høye lydproblemet ditt kommer fra høyttalerne.

For å få ting i gang, klikk på Windows Nøkkel + Kjør, skriv deretter devmgmt.msc i boksen, klikk Enter, og se når Device Manager branner opp. Navigere til "Lyd-, video- og spillkontrollere"Og høyreklikk deretter på lydkort.

Det nest siste trinnet er å klikke Avinstaller, merk av i boksen som sier "Slett driverprogramvaren for denne enheten. "Lukk Enhetsbehandling, og fortsett deretter for å starte datamaskinen på nytt for å gå videre.

Etter at du har startet på nytt, bør systemet automatisk installere høyttaleren igjen. Hvis ikke, følg fremgangsmåten ovenfor for å gå tilbake til Enhetsbehandling. Gå av til "Lyd-, video- og spillkontrollere" og høyreklikk på lydkortet.

Her kan du bare aktivere lydkortet, starte datamaskinen på nytt, og derfra skal alt fungere som ønsket.

Sjekk høyttalerens maskinvare

Hvis alt annet feiler, kan det hende at det er et problem med høyttalermaskinen selv, og den beste måten å komme seg rundt på er enten å få den løst, eller kjøpe deg et kablet eller trådløst høyttalersystem som fungerer bra med datamaskinen.

Håper noe hjelper!

Link
Plus
Send
Send
Pin