Skip to main content

Slik skjuler du forslag i tidslinjen i Windows 10

Slik skjuler du forslag i tidslinjen i Windows 10

Geoffrey Carr

Tidslinjefunksjonen er trolig høydepunktet i Windows 10 v1803. Når du trenger å komme tilbake og åpne tidligere åpne apper eller et nettleservindu, kan du bruke Timeline-funksjonen. Som standard er Timeline aktivert på Windows 10. Hvis du bruker Timeline for første gang, kan du finne noen forslag som "Se flere dager i Tidslinjen" og så videre. Forslag i tidslinjen kan hjelpe deg å forstå funksjonen - men hvis du vil skjul forslag i tidslinjen. Dette innlegget viser hvordan du slår på eller slår av forslag i tidslinjen på Windows 10 via Innstillinger eller Register.

Skjul forslag i Tidslinje i Windows 10

Det finnes to metoder for å skjule forslag i Tidslinje i Windows 10. Den første er via Windows 10 Innstillinger, og den andre er via Registerredigering.

1] Fra Windows 10 Innstillinger

Åpne innstillinger> System> Multitasking.

På høyre side bør du finne et alternativ som heter Tidslinje. Det bør inneholde ett alternativ som heter Vis forslag sporadisk i tidslinjen. Som standard er dette slått på. Du må klikke på bryterknappen for å slå den av.

Det er det! Nå kan du ikke finne noen forslag på Tidslinjen.

2] Bruke Registerredigering

Hvis du vil prøve noe nytt, kan du gå over til Registerredigering og følge disse trinnene. Før det, lag en sikkerhetskopi av Register-filer eller et systemgjenopprettingspunkt.

Deretter navigerer du til denne følgende banen i Registerredigering-

HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionContentDeliveryManager

På høyre side i ContentDeliveryManager, finner du en nøkkel kalt SubscribedContent-353698Enabled.

Som standard skal den ha en verdi på 1 (En), som betyr at den er aktivert. Du må dobbeltklikke på denne nøkkelen og sette verdien til 0 (Zero0.

Håper dette hjelper!

Link
Plus
Send
Send
Pin