Skip to main content

Slik skjuler du forslag i Windows 10s tidslinje

Slik skjuler du forslag i Windows 10s tidslinje

Geoffrey Carr

Windows-tidslinjen utvider oppgavevisning-modusen for å vise historien til aktivitetene som utføres på PCen din - eller til og med andre enheter hvis du har synkronisering slått på. Noen ganger stikker Microsoft forslag på tidslinjen for deg. Slik får du dem til å gå bort.

Forslag vises noen ganger på Windows 10-tidslinjen. De kan variere fra uskyldige ("Bli kjent med tidslinjen din") til mer irriterende ting som annonser. Hvis du ikke vil at ting vises i tidslinjen, er det enkelt nok å deaktivere. Du kan også deaktivere Timeline helt hvis du ikke vil ha det der i det hele tatt, men her skal vi se på hvordan du beholder Tidslinje og deaktivere forslagene.

Treff Windows + I for å åpne Innstillinger-appen din, og klikk deretter kategorien "System".

På venstre side av systemsiden, velg flippen "Multitasking". På høyre side, under «Tidslinje» -delen, slår du av for "Vis forslag i enkelte tilfeller i din tidslinje".

Det er alt der er til det. Forslag bør ikke lenger vises i tidslinjen. Hvis du vil begynne å se forslag igjen, går du tilbake og følger de samme trinnene og aktiverer dem på nytt.

Link
Plus
Send
Send
Pin