Skip to main content

Få en kapabel strømlinjeformet tekstredigerer med Jarte

Få en kapabel strømlinjeformet tekstredigerer med Jarte

Geoffrey Carr

Leter du etter en dyktig tekstredigerer uten oppblåsthet av de kommersielle appene? Jarte er en strømlinjeformet tekstredigerer med en tilpassbar brukergrensesnittstruktur og vel verdt å ta en god titt på.

Merk: Jarte kommer i "Exe og Portable" versjoner.

Installasjon og oppstart

En av de fine funksjonene som er tilstede under installasjonen, er muligheten til å velge hvilke ordbøker du vil ha lagt til. Legg merke til at selv om du har installert alle ordbøkene, vil det være nødvendig med mindre enn 10 MB diskplass.

Når installasjonen er ferdig og Jarte starter for første gang, vil du bli presentert med EULA.

Etter å ha akseptert EULA, så ser Jarte ut. I det øyeblikket vil det ha et minimalistisk brukergrensesnitt som kan endres / utvides slik at det passer best til dine behov. De fjorten forskjellige "verktøylinjeknappene" som er synlige over toppen er alle rullegardinmenyer som gir deg tilgang til de ulike funksjonene, samtidig som brukergrensesnittet blir så ryddig som du ønsker.

Jarte i aksjon

Her er Jarte med alle brukergrensesnittene aktive. På venstre side har du en "Sidebar for verktøy" med byttebare paneler for å gi deg enkel tilgang til de funksjonene du trenger mest. Det er også en vanlig "Menyverktøylinje" for de som foretrekker et mer tradisjonelt menysystem. Legg merke til "Research & Find Toolbars" som er synlige direkte under "Tab Bar".

Her er et eksempeldokument for å gi deg en ide om hva Jarte kan gjøre. Jarte er veldig glatt og lett å jobbe med.

Når det er på tide å lagre dokumentene dine, kan Jarte lagre dem i .rtf, .doc og .txt format.

Konklusjon

Hvis du har vært på utkikk etter en god, solid tekstredigerer for datamaskinen din som ikke er oppblåst, vil Jarte bli en hyggelig og hyggelig overraskelse.

lenker

Last ned Jarte (versjon 3.4) - Exe og bærbare versjoner

Link
Plus
Send
Send
Pin