Skip to main content

Oppdatert OneDrive tilbyr større miniatyrer, Album tilpasning og mer

Oppdatert OneDrive tilbyr større miniatyrer, Album tilpasning og mer

Geoffrey Carr

OneDrive fortsetter å bli bedre. Basert på ulike tilbakemeldinger fra sine OneDrive-brukere, har OneDrive-team kunngjort mange nye funksjoner til sitt webgrensesnitt og på Android-appen.

OneDrive nye funksjoner

La oss først sjekke hvilke nye oppdateringer som ble gitt til sin nettversjon:

Større og vakrere bilder og videoer miniatyrbilder

 • Størrelsen på bildene og video-miniatyrbildene er økt og gir en vakker utsikt. Bilder som mindre miniatyrer kan også være anstrengende, så økende størrelsen gjør det behagelig for øynene.
 • Også, Alle bilder viser nå også videoer.
 • Forbedret videoavspilling og støtte for flere nettlesere og mobiltelefoner lagt til.

Albumdekning tilpasning:

 • I dag gjør OneDrive automatisk roterende deksler for mappene med bilder som er tilstede i dem, nå gir det et alternativ til å velge et bilde og gjøre det til et fast bilde. Dette kan gjøres ved å velge Foto du vil ha som Fast Cover> Manage> Add as Cover eller høyreklikk på bildet du vil ha som Cover og Add as Cover. Hvis du vil fjerne dem som fastdeksel, følg samme fremgangsmåte.

Nativt publiser videoer til Facebook:

 • Tidligere kunne man publisere bilder innfødt til Facebook, men med denne oppdateringen kan man publisere videoer for innfødt til Facebook. Bare høyreklikk på videoen og klikk på Del og du har muligheten til å publisere til Facebook. Den spennende delen av dette er videoer (og bilder) du deler med Facebook, er publisert internt. Det betyr at venner med hvem du deler dette kan se rett på Facebook uten å klikke tilbake til OneDrive, og de kan til og med kommentere, tag som de vanligvis gjør i Facebook.

Legg til nye elementer til tidligere delte samlinger:

 • OneDrive lar deg allerede dele individuelle filer i en mappe som en gruppe. Denne funksjonen er veldig praktisk når du vil dele dine beste bilder i en mappe blant hundrevis. Nå med denne nye oppdateringen kan du legge til flere elementer etter at du allerede har delt den opprinnelige gruppen. Bare gå til din delt vis, høyreklikk på gruppen du vil endre, og velg Legg til.

Med kunngjøringen av disse spennende oppdateringene, sa Omar Shahine i Microsoft at disse oppdateringene vil rulle ut til OneDrive-brukere i løpet av de kommende dagene. Så sjekk om du har mottatt det enda eller ikke.

Bortsett fra oppdateringer til webversjonen, fikk OneDrive Android app også store oppdateringer. Appen er oppdatert til versjon 2.5 og tilbyr følgende nye funksjoner:

 • Del filer ved å invitere folk, sende en kobling eller sende filer til en annen app
 • Velg flere filer for å laste ned
 • Oppdater Vis og rediger delingsinnstillinger
 • Flytt filer og mapper
 • Sorter filer og mapper

Hvis du er Android-bruker, få denne OneDrive-oppdaterte appen nå!

Link
Plus
Send
Send
Pin