Skip to main content

Fjern gamle versjoner av .NET Framework med Cleanup Utility

Fjern gamle versjoner av .NET Framework med Cleanup Utility

Geoffrey Carr

Den.NET Framework Setup Cleanup Utility er designet for å automatisk utføre et sett med trinn for å avinstallere eller fjerne valgte gamle versjoner av Microsoft .NET Framework fra en Windows-datamaskin. Det vil fjerne filer, kataloger, registernøkler og verdier og Windows Installer-produktregistreringsinformasjon for .NET Framework.

Fjern gamle. NET Framework

Verktøyet er primært ment å returnere systemet til en kjent (relativt ren) tilstand i tilfelle du støter på .NET Framework installasjon, uninstallasjon, reparasjon eller patching feil, slik at du kan prøve å installere igjen.

Det er et par svært viktige forbehold som du bør vurdere før du bruker dette verktøyet for å fjerne hvilken som helst versjon av .NET Framework fra systemet ditt:

Dette verktøyet vil ikke fjerne de innebygde. NET-rammene (3.5 versjon). Det vil bare fjerne 4.0 og nyere på Windows 7.

Dette verktøyet er utformet som en siste utvei for tilfeller der installasjon, avinstallering, reparasjon eller patchinstallasjon ikke lyktes av uvanlige årsaker. Det er ikke en erstatning for standard avinstalleringsprosedyren. Du bør prøve trinnene som er oppført i dette blogginnlegget før du bruker dette opprydningsverktøyet.

Dette opprydningsverktøyet vil slette delte filer og registernøkler som brukes av andre versjoner av .NET Framework. Hvis du kjører opprydningsverktøyet, må du utføre en reparasjon / installasjon for alle andre versjoner av .NET Framework som finnes på datamaskinen, eller de vil ikke fungere riktig etterpå.

.NET Framework Setup Cleanup Utility nedlasting

Nedlasting og detaljer: MSDN.

Se også:

  1. .NET Framework Setup Verification Tool
  2. Microsoft .NET Framework Reparasjonsverktøy.
Link
Plus
Send
Send
Pin