Skip to main content

Slå av OneDrive-annonser og varslinger i Windows Filutforsker

Slå av OneDrive-annonser og varslinger i Windows Filutforsker

Geoffrey Carr

Til tross for bruk av et betalt abonnement for Office 365, rapporterte mange Office 365-brukere at annonser og varsler ble vist i Windows 10 File Explorer. Mens annonsene var særegne for den engelske versjonen av Office 365, dekker det fortsatt en stor del av brukerbasen.

Annonser er en del av gratis programvare og tjenester. Men hvis programvaren eller tjenesten er betalt, anses det som upassende å vise annonser hvor som helst. Men Microsoft ser ut til å presse sine produkter til sine eksisterende brukere. Noen brukere rapporterte at problemet ikke er spesielt for språket i pakken, men i regionen. Det forekommer trolig ikke hos EU-brukere.

Sa Microsoft under utgivelsen av Windows 10 build 14901 en stund tilbake:

As part of an effort to explore new ways of educating our customers on features in Windows 10 – we are testing out new notifications within File Explorer. They’re designed to help customers by providing quick, easy information about things they can do or new features they can try to have a better experience with Windows 10.

Noen Reddit-brukere har rapportert å se slike annonser. Hvis du ser disse varslene og ønsker å deaktivere annonsene, kan du her om hvordan du kan gjøre det.

Slå av OneDrive-annonser i Utforsker

I Startsøk, skriv inn filoppdagingsalternativer og klikk på resultatet. Dette åpner alternativet Filutforsker - tidligere kalt mappealternativ - innstillinger. Mens årsaken og spesifikasjonene blir diskutert, vil løsningen være som følger:

Klikk på "Vis" -fanen, og fjern deretter merket av for Vis visningsleverandørvarsler.

Klikk på Bruk og start om File Explorer.

Explorer-annonsene vil slutte å vise nå.

Slå av Vis synkroniseringsleverandørvarsler via Register

For å deaktivere Vis synkroniseringsleverandørvarsler innstillinger ved hjelp av Windows-registret, naviger til følgende nøkkel:

HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced

Sett nå 32-bit DWORD oppkalt ShowSyncProviderNotifications til 0 for å deaktivere varsler. En verdi på 1 gjør det mulig for dem.

Dessverre er dette ikke første gang annonsene har blitt vist. Reklameannonser på Windows er ikke noe nytt. Annonser har dukket opp på oppgavelinjen, delingsmenyen, låseskjermen og startmenyen også. Interessant, når Microsoft ble spurt om det samme, kalte de dem "forslag" ikke annonser fordi produktene de markedsfører er Microsofts egne.

Slå av varsler er en vanskelig ting med Windows fordi alle kontrollene er spredt. Løsningen som er oppgitt ovenfor, vil være god nok for File Explorer, ikke for annonser andre steder. Disse innleggene viser deg hvordan du slår av annonser andre steder:

  1. Fullstendig fjerne og slå av alle annonser i Windows 10
  2. Deaktiver låseskjermannonser og tips
  3. Deaktiver, avinstaller eller fjern Hent Office-appvarsling
  4. Slå av foreslåtte startmenyannonser.

Relaterte innlegg:

  • Ad blokkere mot Anti Ad Blockers - Internettets største våpenløp
  • Slik administrerer du Facebook-annonseinnstillinger og velger ikke annonsesporing
  • Blokker forespørsler om webvarsling i Chrome, Firefox og Edge Browser
  • Administrer og personliggjøre annonseinnstillinger i Microsoft-produkter
  • Slik fjerner du OneDrive-ikonet fra Windows 10 File Explorer

Link
Plus
Send
Send
Pin